Η Αθηνά Οικονομάκου είχε δεχτεί αρνητικά σχόλια στα social media με αφορμή την ανέμελη ανάρτηση της από τις διακοπές της Μύκονο, ενώ η Ελλάδα καιγόταν.

Τελικά η Αθηνά Οικονομάκου αποφάσισε να απαντήσει σε ένα από αυτά και στη συνέχεια άνοιξε ολόκληρο διάλογο με την κοπέλα που της είχε στείλει το αενητικό μήνυμα. Μάλιστα, ο διάλογός τους ξεκίνησε αρκετά επιθετικά αλλά μετά τα πρώτα μηνύματα και κάποιες αμοιβαίες εξηγήσεις οι δύο γυναίκες συμφιλιώθηκαν.

«Νωρίς το θυμήθηκες» ήταν το αρχικό σχόλιο που δέχτηκε η Αθηνά Οικονομάκου.

«Την επόμενη φορά θα σε ρωτήσω» απάντησε η ηθοποιός και ο διάλογος εξελίχθηκε ως εξής:

«Ωπ συγγνώμη για την κλήση αλλά με πέτυχες στην εργασία μου, δε με συντηρεί ο πλούσιος σύζυγος. Καλή συνέχεια. Πάντως για να απαντήσεις σε έτσουξαν τα σχόλια»

«Χαχαχα πολύ!Κλαίω σε μια γωνία αυτή τη στιγμή. Ειδικά το δικό σου να ξέρεις»

«Εμ, δεν πειράζει ξέρουμε πόσο ωραία ζείτε γι’ αυτό σε λίγα χρόνια είστε όλοι χωρισμένοι. Φιλιά, πολύ ασχοληθήκαμε»

«Να είστε καλά. Σας ευχαριστώ πολύ για τα καλόκαρδα σχόλια. Λυπάμαι για την δυστυχία σαν αλλά είστε καταδικασμένη. Λυπάμε που μεγαλώσατε με χωρισμένους γονείς ή με δυστυχισμένους γονείς και ακολουθείτε το ίδιο παράδειγμα και στην ενήλικη ζωή σας. Μόνο η ψυχοθεραπεία ή ίσως και τα χάπια στη δική σας περίπτωση βοηθήσουν, με αγάπη. Αντίο και καλή συνέχεια σε ό,τι κάνετε»

«Α ευχαριστώ πολύ για τη διάγνωση, εύχομαι και σε εσάς να σας πέρασαν οι κρίσεις πανικού που είχατε ως ευτυχισμένο παιδί. Καλό υπόλοιπο καλοκαιριού και σε εσάς»

«Εγώ ακριβώς επειδή δεν ήμουν ευτυχισμένο παιδί, αντιλήφθηκα σχετικά νωρίς τι πρέπει να κάνω για να σώσω και να βοηθήσω τον εαυτό μου, να μάθω να αγαπώ, να κατανοώ, να συνδέομαι, για να είμαι πραγματικά ευτυχισμένη και είμαι. Και πιστέψτε με, ακόμη και να χωρίσω, θα είμαι ευτυχισμένη. Αγαπήστε τον εαυτό σας και ίσως έτσι βρείτε την αληθινή ευτυχία. Θέλει πολύ κόπο και προσπάθεια και κότσια. Εύχομαι να τα έχετε γιατί προς το παρόν βλέπω μια πληγωμένη κοπέλα γεμάτη θυμό»

«Όλος αυτός ο κόσμος θυμώνει γιατί πρέπει κάποια στιγμή όλοι σαν να καταλάβετε ότι κάποιες ώρες πρέπει να σεβόμαστε κάποια πράγματα. Ζήστε τη ζωή σας όπως θέλετε εννοείται αλλά μη ποστάρετε τη χλιδή την ώρα που καίγεται όλη η Ελλάδα. Μπορεί να κάνετε δωρεές, μπορεί οτιδήποτε, αλλά δείξτε λίγη ενσυναίσθηση. Και σας ζητώ συγγνώμη για τη συμπεριφορά μου αλλά ίσως έχετε δίκιο, είμαστε όλοι αρκετά θυμωμένοι»

«Δε χρειάζεται συγγνώμη, καταλαβαίνω. Όταν ανέβασα το ποστ πιστέψτε με, δεν είχα καταλάβει τη σοβαρότητα της κατάστασης καθώς στην Ελλάδα τα τελευταία χρόνια οι φωτιές είναι μια μόνιμη δυστυχώς κατάσταση και από τις αρχές Ιουλίου υπάρχουν διαρκώς καινούργια μέτωπα. Ο κόσμος είναι τρελαμένος γενικά και ψάχνει αποδιοπομπαίους τράγους για να ξεσπάσει το δυσβάσταχτο θυμό του. Δυστυχώς αυτή τη φορά ήμουν εγώ το θύμα».

Στη συνέχεια, η Αθηνά Οικονομάκου ζήτησε την άδεια της συγκεκριμένης κοπέλας προκειμένου να δημοσιεύσει τον διάλογό της.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook