Μετά τον Σπύρο Μπιμπίλα και ο πρόεδρος του Πειθαρχικού Συμβουλίου του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών, Πασχάλης Τσαρούχας, προσήλθε σήμερα στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών για να καταθέσει στις Αρχές τους φακέλους με τις καταγγελίες που έχουν γίνει στο Σωματείο.

Ο Πασχάλης Τσαρούχας είναι ο επικεφαλής του επταμελούς Συμβουλίου που διενεργεί πειθαρχική έρευνα με βάση καταγγελίες κατά μελών του Σωματείου Ηθοποιών.

Σε δηλώσεις του, ανέφερε ότι κατέθεσε ό,τι στοιχεία είχε στον Εισαγγελέα, κ. Σπυρόπουλο, και πως στην περίπτωση που προκύψουν και νέα θα συμπληρωθούν στους φακέλους.

Από τους φακέλους που κατατέθηκαν στον εισαγγελικό λειτουργό, θα αξιολογηθεί ποιοι είναι αξιοποιήσιμοι ποινικά, μεταδίδει δημοσιογράφος του Mega.

Εκτιμάται ότι οι καταγγελίες που παραδόθηκαν στον εισαγγελικό λειτουργό είναι εκατοντάδες, χωρίς ωστόσο αυτό να σημαίνει πως όλες αφορούν σοβαρά περιστατικά σεξουαλικής βίας που μπορούν να ελεγχθούν ποινικά κυρίως ως προς τους χρόνους παραγραφής αλλά και ως προς την δυνατότητα συλλογής επιπλέον στοιχείων.

Οι δηλώσεις του Π. Τσαρούχα πριν την κατάθεσή του στον εισαγγελέα:

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook