Στα μπουζούκια με διαφορετικές παρέες συναντήθηκε το πρώην ζευγάρι και η κατάσταση ξέφυγε

Περίπου πέντε μήνες από τον χωρισμό τους, η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου και ο Στάθης Σχίζας είχαν μια έντονη στιγμή σε νυχτερινό κέντρο.

Η instagrammer επέλεξε το συγκεκριμένο μαγαζί για να γιορτάσει τα γενέθλιά της με τους φίλους της. Σύμφωνα με ρεπορτάζ της εκπομπής «Καλοκαίρι Yes», ο πρώην παίκτης του «Survivor» πετούσε λουλούδια στην άλλοτε σύντροφό του και αυτό εκνεύρισε την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου.

Στη συνέχεια, όταν ο Στάθης Σχίζας την πλησίασε και στο βίντεο που έφερε στη δημοσιότητα η εκπομπή, φαίνεται να έχουν έναν έντονο διάλογο. Σε κάποια στιγμή μάλιστα, ο Στάθης Σχίζας την έπιασε από το χέρι και εκείνη αντέδρασε αμέσως , όπως θα δείτε στο βίντεο.

Τον χωρισμό τους επιβεβαίωσαν τον περασμένο Μάιο, όταν είχαν ήδη αρχίσει να κυκλοφορούν δημοσιεύματα που τους ήθελαν να έχουν τραβήξει χωριστούς δρόμους.

Μάλιστα σε μια από τις συνεντεύξεις η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου στον Alpha είχε πεί χωρισμό της: «Σε έναν χωρισμό και γενικά, σε κάθε σχέση, δεν μπορείς να ξέρεις τι γίνεται, όταν κλείνει η πόρτα. Εγώ είμαι άνθρωπος που δεν μου αρέσει να εκθέτω τους συνανθρώπους μου. Ακόμα κι αν ξέρω ότι κάνοντάς το μια ιστορία, θα είναι όλοι υπέρ μου. Ακόμα και σε αυτή την περίπτωση, δεν το κάνω, γιατί σέβομαι τον άνθρωπο που έχω δίπλα μου».

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook