Σαν βόμβα έσκασε η είδηση για το γάμο του Γιώργου Αγγελόπουλου και της Δήμητρας Βαμβακούση.

Προς έκπληξη όλων ο Γιώργος Αγγελόπουλος, γνωστός και ως Ντάνος, και η αγαπημλενη του Δήμητρα Βαμβακούση θα ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας στις 25 Σεπτεμβρίου και ο γάμος θα γίνει στην Αθήνα.

Αν και ο πρώην νικητής του «Survivor» διατηρεί την προσωπική του ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, η είδηση του γάμου έγινε γνωστή από το Mykonos Live Tv.


Το χαρμόσυνο γεγονός έκανε γνωστό ο δικηγόρος Αναστάσιος Ντούγκας ανεβάζοντας story στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram το προσκλητήριο του γάμου τους, ο οποίος θα πραγματοποιηθεί στις 24 Σεπτεμβρίου στην Αθήνα.

Μπορεί ο Ντάνος να αρνήθηκε να επιστρέψει στον Αγιο Δομίνικο για τις ανάγκες της φετινής «All Star» σεζόν του παιχνιδιού, απορρίπτοντας όλες τις άκρως δελεαστικές οικονομικές προτάσεις που του έγιναν από τον Τούρκο παραγωγό Ατζούν Ιλιτζαλί, ωστόσο μια πρώην παίκτρια του reality επιβίωσης ήταν εκείνη που έμελλε τελικά να κλέψει την καρδιά του! Να πούμε ότι η Δήμητρα Βαμβακούση είναι απόφοιτη του ΤΕΦΑΑ, εργάζεται ως personal trainer και εχει πρωταγωνιστήσει σε πολλά διαφημιστικά

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook