Μια μεγάλη αλλαγή στη ζωή της αποφάσισε η Δώρα Τσαμπάζη.

Έντεκα μήνες μετά το θάνατο του Αλέξανδρου Νικολαϊδη η Δώρα Τσαμπάζη πήρε τα παιδιά της και μετακόμισε στην Αθήνα, γεγονός που αποκάλυψε μέσα από την ανάρτηση της στα social media.

Η σύζυγος του Ολυμπιονίκη που μέχρι πρότινος ζούσε στη Θεσσαλονίκη αποφάσισε να κάνει μια νέα αρχή στην Αθήνα μαζί με τα δυο παιδιά που είχε αποκτήσει μαζί του, την Ελεάννα και τον Γιώργο.

Συγκεκριμένα, στην ανάρτηση που έκανε, μοιράστηκε μια φωτογραφία των παιδιών της και έγραψε στη λεζάντα:

«Έχοντας τη Θεσσαλονίκη πάντα στην καρδιά μας, αλλά με μια νέα φιλοσοφία απέναντι στα πράγματα, μας έφερε ο δρόμος στην Αθήνα, σε ένα νέο σπίτι, σε μια όμορφη γειτονιά, για μια νέα ζωή, για μια μεγάλη αλλαγή. Για τέσσερα χρόνια τουλάχιστον και μετά ποιος ξέρει; Ίσως γυρίσουμε, ίσως μείνουμε, ίσως πάμε κάπου αλλού… Οι αλλαγές είναι για να τις τολμάς, για να τις ζεις. Γιατί η ζωή είναι απρόβλεπτη και μέσα σε μια στιγμή μπορεί να μετατραπεί σε εφιάλτης. Μπορεί να χάσεις ανθρώπους, να χάσεις το σπίτι σου, να χάσεις ό, τι μέχρι τώρα είχες ως δεδομένο. Για ποιον λόγο λοιπόν να διστάζεις να ζήσεις; Να φοβάσαι; Και τι νόημα έχει να σχεδιάζεις το μέλλον που ούτως ή άλλως δεν ξέρεις τι θα φέρει, αν δεν τολμάς να αλλάξεις το παρόν; Σπίτι είναι εκεί που συνεχίζεις να ονειρεύεσαι».

Δείτε την ανάρτηση

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook