Ο Νότης Σφακιανάκης για πρώτη φορά μετά από πολύ καιρό σε μια σπάνια εμφάνιση.

Ο τραγουδιστής τα τελευταία χρόνια έχει αποτραβηχτεί από τα φώτα της δημοσιότητας αλλά και τη μουσική σκηνή με τα σενάρια να δίνουν και να παίρνουν.

Σήμερα κυκλοφόρησε βίντεο που δείχνει τον τραγουδιστή έξω από το σπίτι του, στη Βάρκιζα σε άριστη κατάσταση και ευδιάθετο.

Ρεπορτάζ της εκπομπής «Πρωινό» του ΑΝΤ1 παρουσίασε το πρωί της Δευτέρας 11 Σεπτεμβρίου, αποκλειστικό βίντεο που δείχνει το Νότη Σφακιανάκη έξω από το σπίτι του στη Βάρκιζα. Όταν είδε το τηλεοπτικό συνεργείο μάλιστα, δεν απέφυγε την κάμερα, αλλά χαιρέτησε με ένα «Γεια σας».

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ο Νότης Σφακιανάκης μένει με τη σύζυγό του, με την οποία είχε ειπωθεί νωρίτερα το καλοκαίρι, ότι χώρισαν. Μαζί τους μένει και ο γιος τους.

Στο βίντεο, ο Νότης Σφακιανάκης καταγράφεται να μεταφέρει σακούλες με ψώνια από το αυτοκίνητό του στο σπίτι.

«Διαψεύδει με τον τρόπο του όσα γράφτηκαν, δεν είναι απομονωμένος» αναφέρει ο δημοσιογράφος της εκπομπής Θάνος Βάγιος. Πάντως, ο καλλιτέχνης αν και έχει προτάσεις για να επιστρέψει στη νυχτερινή ζωή της Αθήνας, σύμφωνα με τον ΑΝΤ1 δεν προτίθεται να το κάνει τουλάχιστον για το πρώτο μισό της σεζόν.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook