Ζωντανά στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου βγήκε ο Πάνος Μουζουράκης για να μιλήσει για την νεογέννητη κόρη του και να δεχτεί ευχές.

Μπαμπάς για πρώτη φορά έγινε ο Πάνος Μουζουράκης χθες, 14/9, καθώς η σύζυγός του, Μαριλού Κόζαρη έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο κοριτσάκι.

Ο γνωστός τραγουδιστής μίλησε τηλεφωνικά στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου στον Alpha και δέχτηκε τις ευχές όλων των συντελεστών.

Ο διάλογος που ακολούθησε στην εκπομπή.

Μουζουράκης: Μου είπαν ότι θέλεις να μου πεις ευχές.

Καινούργιου: Ψέματα σου είπαν για να βγεις!

Μουζουράκης: Με ρώτησαν ποιο τραγούδι μου να μου βάλουν και είπα το “Δε ζητάω πολλά”. Μου πήρε 4 λεπτά να συνειδητοποιήσω ότι είναι του Μαραβέγια. Κανένας στο κοντρόλ σας δεν ασχολείται με τη μουσική μου μόνο με τα παιδιά μου. Ακούω ευχές. Δεν την έκανα μόνος μου την κόρη.

Μικρούτσικος: Να είναι υγιής, πολυτάλαντη όπως οι γονείς της.

Μουζουράκης: Ευχαριστώ πολύ κ. Μικρούτσικε.

Μικρούτσικος: Κερί και λιβάνι!

Μουζουράκης: Η κυρία αστρολόγος ξέρει το ζώδιο και τον ωροσκόπο; Η απορία μου είναι από τη στιγμή που το παιδί βγαίνει με καισαρική δεν έχει λάθος ωροσκόπο;

Γκουντάρας: Τώρα αρχίζουν τα δύσκολα Μουζουράκη.

Μικρούτσικος: Τώρα δεν θα κοιμάσαι, θα βλέπεις Παπαδάκη.

Γκουντάρας: Να μπεις με τα μούτρα να τα κάνεις όλα και τις αλλαγές. Να βάλεις πλάτη στη σύζυγο.

Μουζουράκης: Ό,τι θέλω θα κάνω!

Καινούργιου: Πάντως για να σε κολακεύσω, φεύγοντας από το μαιευτήριο και βλέποντας τη Μαριλού δάκρυσα και είπα -μη νομίζεις ότι σε γουστάρω, προς Θεού, είσαι ο άντρας της καλύτερής μου φίλης- έναν τέτοιον άντρα θέλω κι εγώ να μου δείχνει τέτοια αγάπη και αφοσίωση.

Μουζουράκης: «Θα φροντίσω το δεύτερο παιδί να είναι αγόρι για να το παντρευτείς. Δεν είδες μια κυρία στην Κρήτη 84 χρονών τον 44χρονο; Έτσι θα είσαι κι εσύ με τον γιο μου».

«Είναι πολύ στοργικός»
Μιλώντας στην εκπομπή «Πάμε Δανάη!» η Σύλβια Δεληκούρα, φίλη του ζευγαριού και γνωστή ηθοποιός, σημείωσε ότι νέοι γονείς είναι καλά στην υγεία τους και πανευτυχείς.

«Χθες ήμασταν εκεί από το πρωί μέχρι που ήρθε η μπέμπα. Έζησα όλη τη χαρά και την αγωνία, πήγαν όλα πολύ καλά, είναι όλοι πολύ ευτυχισμένοι».

Αναφερόμενη στον Πάνο Μουζουράκη, λέει:

«Ο Πάνος είναι πολύ στοργικός, είναι σαν χαμένος, η ευτυχία όλη και το χάσιμο, που δεν το έχει συνειδητοποιήσει, είναι καταπληκτικό όταν τον κοιτάς».

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook