Δανδουλάκη: “Έχω καταστραφεί τρεις φορές οικονομικά – Θα ήθελα να «φύγω» από αυτή τη ζωή πάνω στη σκηνή ή στο πλατό” (video)
«Τρεις φορές έχω καταστραφεί οικονομικά εξαιτίας του θεάτρου με έσωσαν οι φτωχοί μου φίλοι», είπε η Κάτια Δανδουλάκη
Η Κάτια Δανδουλάκη βρέθηκε καλεσμένη στην πρεμιέρα της εκπομπής της Μαρίας Μπακοδήμου «Γεια σου». Η γνωστή ηθοποιός που φέτος πρωταγωνιστεί στους «Πανθέους» του ΣΚΑΪ μίλησε για τη μεγάλη ζημιά που έπαθε με το θέατρο με αποτέλεσμα να χάσει περίπου μισό εκατ. ευρώ.
«Δεν μετάνιωσα για πράγματα που έκανα. Αυτό που δεν έκανα είναι ότι δεν ντάντεψα τον εαυτό μου όσο έπρεπε. Τον καταπόνησα, όμως δεν μετάνιωσα γιατί αυτό που ήθελα, να είμαι συνέχεια ενεργή παντού και στο θέατρο και στον κινηματογράφο και στην τηλεόραση, ήταν πάνω από το ντάντεμά μου», δήλωσε αρχικά η ηθοποιός.
Στη συνέχεια, δήλωσε: «Προσέχω τον εαυτό μου, αλλά δεν του έδωσα τη χαρά των διακοπών και της ξεγνοιασιάς. Όμως, η χαρά μου η άλλη ήταν πολύ μεγαλύτερη, οπότε δεν έχω να παραπονεθώ γι’ αυτό. Νομίζω ότι η ευτυχία μου θα ήταν όταν φύγω από αυτή τη ζωή, να φύγω πάνω στη σκηνή ή πάνω στο πλατό».
Η Κάτια Δανδουλάκη είπε ακόμη: «Τρεις φορές έχω χάσει λεφτά στο θέατρο, γιατί είμαι και παραγωγός, αλλά αυτό είναι το θέατρο. Δεν παραπονέθηκα γιατί ευτυχώς δούλεψα πάρα πολύ, με βοήθησαν οι “φτωχοί” μου φίλοι και τα κατάφερα».
Ολες οι Ειδήσεις
- Ατρόμητος – ΟΦΗ 1-2: Με πρωταγωνιστή Φούντα οι Κρητικοί πέρασαν από το Περιστέρι και «πάτησαν» 8αδα
- «Έχει κόκκινη σημαία και ανθρώπους σίγουρα» – Η τελευταία συνομιλία των ηρώων στα Ίμια, πριν τη συντριβή του ελικοπτέρου – Ηχητικό ντοκουμέντο
- Καλομοίρα: Οι ευχές του συζύγου της, Γιώργου Μπούσαλη, για τα γενέθλιά της – Φωτογραφία
- Παναιτωλικός – Άρης 0-1: Οι Θεσσαλονικείς απέδρασαν από το Αγρίνιο με λυτρωτή τον Φαμπιάνο
- «The Floor»: Η Κωνσταντίνα κέρδισε με ευκολία τον Δημήτρη Π. και τα 2.000 ευρώ – Δείτε βίντεο
- Κακοκαιρία: Οι χάρτες με τις περιοχές που θα βρέξει περισσότερο – Σε Αττική και Θεσσαλία τα μεγαλύτερα ύψη βροχής
- Συνελήφθη μπασκετμπολίστας της Α2: Οδηγούσε μεθυσμένος, μπήκε στις γραμμές του τρένου στην Ιερά Οδό, κινήθηκε για 300 μέτρα και προκάλεσε κομφούζιο στα δρομολόγια
- The Wall: Η πρωταθλήτρια ποδηλασίας θέλει να φθάσει στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2028 – Τρέϊλερ
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr
Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook