Ιωάννα Τούνη – Δημήτρης Αλεξάνδρου: Αυτές είναι οι τελευταίες προετοιμασίες για την βάφτιση του γιου τους – Δείτε βίντεο

Στην τελική ευθεία βρίσκονται οι ετοιμασίες για τη βάφτιση του μικρού Νουνίτο.
Η Ιωάννα Τούνη και ο Δημήτρης Αλεξάνδρου επισκέφτηκαν σήμερα το κτήμα που θα γίνει το πάρτι μετά τη βάφτιση του 9 μηνών γιού τους ο οποίος θα πάρει το όνομα Πάρης.
Όπως έγινε γνωστό αρχικά μέσω της εκπομπής, Happy Day, η βάφτιση του γιου τους θα γίνει την Παρασκευή 22 Σεπτεμβρίου με νονούς της κολλητή της Ιωάννας Τούνη, Στέλλα Πάσσαρη και τον κολλητό του Δημήτρη Αλεξάνδρου, Γιώργο Μανίκα καθώς και τον 10χρονο γιο του.
Όπως αποκάλυψε η Ιωάννα Τούνη μέσα από κάποια stories μετά την τελετή θα ακολουθήσει ένα μεγάλο πάρτι για να διασκεδάζουν όλοι μαζί. Μόνο μία εκκρεμότητα είχε μείνει και αυτή ήταν να δοκιμάσει το φαγητό στο κτήμα και να φτιάξει το μενού της βάφτισης.
Η Ιωάννα Τούνη και ο Δημήτρης Αλεξάνδρου πήγαν για τη γευσιγνωσία μαζί με τον γιο τους, ενώ αμέσως μετά μέσα από το αυτοκίνητο, αποκάλυψε πως πλέον είναι όλα έτοιμα.
Μετά το τις προετοιμασίες για το μενού της βάφτισης, σειρά είχε η διακόσμηση και συγκεκριμένα τα μπαλόνια τα οποία τα επιλέξει το ζευγάρι για το μεγάλο πάρτι που θα ακολουθήσει αμέσως μετά το τέλος της τελετής.
Μαζί με τον καλό τους φίλο και διακοσμητή Στέφανο Μεντεντζή, φούσκωσαν αρκετά μπαλόνια προκειμένου να καταλήξουν στον σωστό συνδυασμό χρωμάτων.
Δείτε εδώ το ξέσπασμα της Ιωάννας Τούνη μετά τη διαρροή της πρόσκλησης
Ολες οι Ειδήσεις
- Παλαιό Φάληρο: Το κοριτσάκι είχε 1-2 μέρες ζωής αλλά δεν το πήγαινε στο νοσοκομείο – Τα ψέματα της μητέρας
- Τορίνο: Βγήκε από τη ΜΕΘ ο 15χρονος Δημήτρης – Η ανακοίνωση του νοσοκομείου
- Η Ελένη Χατζίδου: Ενθουσιασμένη με τις Μαλδίβες – Φωτογραφίες και βίντεο
- Ο καιρός μέχρι το Δεκαπενταύγουστο: Ήπια ζέστη χωρίς καύσωνα προβλέπουν οι μετεωρολόγοι.
- Συγκλονίζει o Άρης Μουγκοπέτρος: «Δεν ξέρω αν θα ξαναπαίξω μουσική και ο λόγος δεν είναι το χέρι μου»
- Ρόδος: Βίαζε χρόνια την ανήλικη κόρη του – Είναι ο πατέρας του παιδιού της με τεστ DNA
- Σπάνιο βίντεο με την ανακοίνωση της γέννησης του Εμμανουήλ Καραλή
- Ιωάννα Τούνη: «Αρρωστημένα μυαλά,ο Ανδρέας είναι κολλητός μου από τα 17», ξεσπά για τα πικρόχολα σχόλια (βίντεο)
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr
Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook