Στην τελική ευθεία βρίσκονται οι ετοιμασίες για τη βάφτιση του μικρού Νουνίτο.

Η Ιωάννα Τούνη και ο Δημήτρης Αλεξάνδρου επισκέφτηκαν σήμερα το κτήμα που θα γίνει το πάρτι μετά τη βάφτιση του 9 μηνών γιού τους ο οποίος θα πάρει το όνομα Πάρης.

Όπως έγινε γνωστό αρχικά μέσω της εκπομπής, Happy Day, η βάφτιση του γιου τους θα γίνει την Παρασκευή 22 Σεπτεμβρίου με νονούς της κολλητή της Ιωάννας Τούνη, Στέλλα Πάσσαρη και τον κολλητό του Δημήτρη Αλεξάνδρου, Γιώργο Μανίκα καθώς και τον 10χρονο γιο του.

Όπως αποκάλυψε η Ιωάννα Τούνη μέσα από κάποια stories μετά την τελετή θα ακολουθήσει ένα μεγάλο πάρτι για να διασκεδάζουν όλοι μαζί. Μόνο μία εκκρεμότητα είχε μείνει και αυτή ήταν να δοκιμάσει το φαγητό στο κτήμα και να φτιάξει το μενού της βάφτισης.

Η Ιωάννα Τούνη και ο Δημήτρης Αλεξάνδρου πήγαν για τη γευσιγνωσία μαζί με τον γιο τους, ενώ αμέσως μετά μέσα από το αυτοκίνητο, αποκάλυψε πως πλέον είναι όλα έτοιμα.

Μετά το τις προετοιμασίες για το μενού της βάφτισης, σειρά είχε η διακόσμηση και συγκεκριμένα τα μπαλόνια τα οποία τα επιλέξει το ζευγάρι για το μεγάλο πάρτι που θα ακολουθήσει αμέσως μετά το τέλος της τελετής.
Μαζί με τον καλό τους φίλο και διακοσμητή Στέφανο Μεντεντζή, φούσκωσαν αρκετά μπαλόνια προκειμένου να καταλήξουν στον σωστό συνδυασμό χρωμάτων.

Δείτε εδώ το ξέσπασμα της Ιωάννας Τούνη μετά τη διαρροή της πρόσκλησης

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook