Θοδωρής Μαραντίνης για Σίσσυ Χρηστίδου: «Αν όντως δεν θέλουμε να πάρει έκταση δεν το συζητάμε» – Η νέα αντίδραση της παρουσιάστριας

Σε μια κόντρα βρίσκονται οι πρώην σύζυγοι.
Ο Θοδωρής Μαραντίνης απάντησε με έμμεσο τρόπο στα όσα ανέφερε η Σίσσυ Χρηστίδου για το διαζύγιο τους και τη δικαστική τους διαμάχη.
Ο Θοδωρής Μαραμτίνης μίλησε στο MEGA Καλημέρα και ρωτήθηκε για όσα είπε η Σίσσυ Χρηστίδου. «Νομίζω ότι πρέπει να ασχοληθούμε με πολύ πιο ουσιαστικά θέματα», είπε ο Θοδωρής Μαραντίνης, μεταξύ άλλων.
“Σε τέτοιες δύσκολες μέρες και δύσκολους καιρούς, νομίζω ότι πρέπει να ασχοληθούμε με πολύ πιο ουσιαστικά θέματα. Καλό είναι να μην το συζητάμε, γιατί αν όντως δεν θέλουμε να πάρει έκταση δεν το συζητάμε” είπε αρχικά ο τραγουδιστής.
Και πρόσθεσε: “Σε κανέναν δεν είναι ευχάριστο αυτό. Δεν χρειάζεται να το πάμε παραπέρα, γιατί αν χρειαστεί θα γίνει όπως έγινε. Νομίζω πως οτιδήποτε παραπάνω είναι περιττό. Νομίζω ότι είναι πολύ λογικό ό,τι νιώθει ο καθένας και μέχρι εδώ”.
Η ανάρτηση όλο νόημα της Σίσσυς Χρηστίδου
Μία ανάρτηση όλο νόημα έκανε η Σίσσυ Χρηστίδου το πρωί της Δευτέρας 18 Σεπτεμβρίου. Η παρουσιάστρια κοινοποίησε μία φωτογραφία όπου απεικονίζονται μία ελαφίνα που δέχεται επίθεση από τσιτάχ.
Η Σίσσυ Χρηστίδου έγραψε στη λεζάντα: «Η παραπάνω φωτογραφία κέρδισε τον τίτλο για την καλύτερη φωτογραφία της δεκαετίας και οδήγησε τη φωτογράφο σε κατάθλιψη.
Τα τσιτάχ κυνήγησαν μία ελαφίνα και τα δύο μωρά της. Η μητέρα θα μπορούσε εύκολα να ξεφύγει από τα τσιτάχ αλλά αντ ‘ αυτού θυσίασε τον εαυτό της, ώστε τα παιδιά της να μπορούν να σωθούν. Στη φωτογραφία τη βλέπουμε να κοιτάζει τα μωρά της που τρέχουν ασφαλή, ενώ η ίδια είναι έτοιμη να γίνει κομμάτια».
Λίγα λεπτά, η ανάρτηση διαγράφηκε από τη Σίσσυ Χρηστίδου κι έμεινε μόνο σε story, στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram.
Ολες οι Ειδήσεις
- O Πούτιν δείχνει για πρώτη φορά το πολυτελές διαμέρισμα του στο Κρεμλίνο – Ξενάγηση από τον ίδιο – Βίντεο
- Ανάλυση CNN: Η συμφωνία για τα ορυκτά της Ουκρανίας είναι σε μεγάλο βαθμό συμβολική – αλλά αυτό είναι αρκετό για τον Ντόναλντ Τραμπ
- Αντρέας Γεωργίου – Σιμώνη Χριστοδούλου: Φωτογραφίες από το ταξίδι τους στη Σιγκαπούρη
- Η εξομολόγηση της Μαργαρίτας Θεοδωράκη: Πικράθηκα από τη διαθήκη, είχα κόντρα με τον πατέρα μου (βίντεο)
- Κερατσίνι: Κατέβηκα στο υπόγειο αλλά δεν είχα κλειδιά για την αποθήκη, είπε ο αδελφός του 43χρονου που βρέθηκε απαγχονισμένος (βίντεο)
- Αντώνης Σρόιτερ: H αποκάλυψη της συζύγου του για την ερώτηση που έκανε στο ChatGPT
- «Δεν έχω ιδέα για τα ροζ πάρτι στο Ντουμπάι», λέει η 26χρονη αστυνομικός για την καταγγελία σε βάρος της
- Πρώτη η Μάρα Ζαχαρέα και το δελτίο του STAR – Η τηλεθέαση στα κεντρικά δελτία ειδήσεων
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr
Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook