Και το όνομα του μικρού «νουνίτο», Πάρης. Πανευτυχής και εντυπωσιακή στη γαλάζια τουαλέτα η μαμά

Μεγάλη μέρα για την Ιωάννα Τούνη και τον Δημήτρη Αλεξάνδρου, καθώς βάφτισαν σήμερα τον «νουνίτο» που πήρε το όνομα Πάρης.

Νονοί του γιου τους έγιναν η Στέλλα Πάσσαρη και ο Γιώργος Μανίκα

Το μυστήριο τελέστηκε σε κτήμα στην Βαρυμπόμπη και ανάμεσα στους καλεσμένους στη βάφτιση ήταν ο Νίκος Κουρκούλης με την Κέλλυ Κελεκίδου, ο Στέλιος Χανταμπάκης με την Όλγα Πηλιάκη, η Δήμητρα Αλεξανδράκη, ο Νικηφόρος, ο Τζέιμς Καφετζής και πολλοί άλλοι.

Πολλοί μάλιστα από τους καλεσμένους μοιράστηκαν και τα πρώτα στιγμιότυπα από το πάρτι που διοργάνωσε ο ζευγάρι για την ιδιαίτερη αυτή η μέρα. Οστολισμός του χώρου που πραγματοποιήθηκε η βάφτιση του μικρού ήταν σε μπλε και λευκές αποχρώσεις.


Η κολυμπήθρα στολισμένη με λευκά λουλούδια είχε στηθεί στον υπαίθριο χώρο του κτήματος. Και καρέκλες με τις μπλε κορδέλες είχαν στηθεί στο γκαζόν για τους καλεσμένους.

Ανάμεσα στις αναρτήσεις μοιράστηκαν και βίντεο από τη είσοδο του μικρού Πάρη στο πάρτι της βάφτισης ο οποίος βρισκόταν στην αγκαλιά του νονού του, Γιώργου Μανίκα. Δίπλα τους ήταν φυσικά και η νονά του μικρού, Στέλλα Πάσσαρη μαζί με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου με την Ιωάννα Τούνη.

Τι φόρεσε η Ιωάννα Τούνη

Για την βάφτιση η Ιωάννα Τούνη διάλεξε ένα γαλάζιο εξώπλατο μακρύ φόρεμα με βαθιά αποκαλυπτικά σκισίματα στα πόδια, φυσικά από την εταιρεία της, ενώ τα μαλλιά της τα είχε πιάσει ψηλά σε κότσο και φόρεσε εντυπωσιακά σκουλαρίκια.

Πηγή: okmag.gr

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook