Σήμερα γάμος γίνεται…

Η κάμερα του «Ακόμα δεν είδες τίποτα» βρέθηκε στην εκκλησία όπου θα τελεστεί ο γάμος του Γιώργου Αγγελόπουλου και της αγαπημένης του, Δήμητρας.

Ο γάμος θα τελεστεί στις 17:00. Ο στολισμός της γαμήλιας τελετής είναι γεμάτος από ορτανσίες, ενώ η ανθοδέσμη της νύφης θα αποτελείται από τριαντάφυλλα εισαγωγής.

Η απρόσμενη γνωριμία και ο έρωτας για Ντάνο – Δήμητρα
Οι δύο πρώην παίκτες του Survivor είχαν μια ιδιαίτερη γνωριμία, με αυτό που τους έφερε πιο κοντά να είναι η πίστη τους..

Τόσο ο Γιώργος Αγγελόπουλος όσο και η Δήμητρα Βαμβακούση επισκέπτονταν τον πατέρα Δημήτριο, ο οποίος λειτουργούσε στον Λυκαβηττό και ήταν ο πνευματικός τους, ο οποίος και τους έφερε κοντά.

Τους πρώτους μήνες της σχέσης τους, ο Γιώργος Αγγελόπουλος διέψευδε τα δημοσιεύματα που τους ήθελαν μαζί, τονίζοντας πως οι σχέσεις τους ήταν μόνο φιλικές.

Με τον καιρό οι εμφανίσεις του ζευγαριού αυξήθηκαν, ενώ δεν ήταν λίγες οι φορές που ο φωτογραφικός φακό τους είχε απαθανατίσει σε τρυφερά τετ α τετ.

Το φημολογούμενο ειδύλλιο επιβεβαιώθηκε τελικά με τον πιο επίσημο τρόπο και πλέον το ζευγάρι μετρά αντίστροφα για να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook