«Σε ευχαριστώ που είμαι γιος σου», το συγκινητικό μήνυμα του.

Βαρύ πένθος για τον Γιώργο Αγγελόπουλο που έχασε τη μητέρα του μετά το ευτυχισμένο γεγονός του γάμου του με την Δήμητρα Βαμβακούση

Το δυσάρεστο γεγονός ανακοίνωσε ο Γιώργος Αγγελόπουλος με μια ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

Η μητέρα του νοσηλευόταν στο νοσοκομείο, ύστερα από σοβαρά προβλήματα υγείας και σήμερα κατέληξε. Σύμφωνα με τις πληροφορίες νοσηλεύοταν στην εντατική από την περασμένη Πέμπτη. Μάλιστα χτες έγινε γνωστό ότι ο Γιώργος Αγγελόπουλος πριν πάει στη εκκλησία την επισκέφτηκε στο νοσοκομείο.

Η μητέρα του Γιώργου Αγγελόπουλου, έκλεισε τα μάτια της μια μέρα μετά το γάμο του γιος της με την εκλεκτή της καρδιάς του, Δήμητρα Βαμβακούση.

Σε story που δημοσίευσε, ο Γιώργος Αγγελόπουλος κάτω από μια κοινή τους φωτογραφία, έγραψε: «Μάνα μου. Όπως τόσα χρόνια, έτσι και φέτος πάλεψες κυριολεκτικά με τον θάνατο άλλους εννιά μήνες. Μόνο εσύ ξέρεις πώς έφτασες ως εδώ».

«Αφού μας ευχήθηκες κι είδες ότι έγινε ο γάμος μας, τότε ηρέμησες. Σήμερα μου είπανε πως έφυγες. Δεν έφυγες, γιατί θα σε φέρω πάντα μαζί μου. Σε ευχαριστώ που είμαι γιος σου. Καλό παράδεισο μάνα μου», συμπλήρωσε.

Την ημέρα του γάμου του, ο Γιώργος Αγγελόπουλος δεν μπόρεσε να κρύψει τη συγκίνησή του, όταν μίλησε για τη μητέρα του στους καλεσμένους: «Σήμερα είναι μια σημαντική ημέρα για εμάς. Να σας ευχαριστήσω εκ μέρους της μητέρας μου. Και εύχομαι όλα τα παιδιά να έχουν μητέρα σαν τη δική μου…».

Η Δήμητρα Βαμβακούση πρόσθεσε για την πεθερά της: «Πέραν του ότι ο Γιώργος με τη μητέρα του έχει ένα ιδιαίτερο δέσιμο, το οποίο δεν το συναντάμε σήμερα. Είχα την τιμή να τη γνωρίσω και είναι ένας καταπληκτικός άνθρωπος. Δεν είναι μόνο ότι αγαπάει τον Γιώργο, είναι άνθρωπος με “α” κεφαλαίο».

Δείτε το βίντεο

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook