Ιωάννα Τούνη: «Έκλαψα πάρα πολύ κατά τη διάρκεια του μυστηρίου», λέει για τη βάφτιση του γιου της

Η Ιωάννα Τούνη είναι τρισευτυχισμένη με τη βάφτιση του γιού της.
«Περάσαμε πολύ ωραία, όλα ήταν υπέροχα», είπε σήμερα σε ένα βίντεο που ανάρτησε στον προσωπικό της λογαριασμό.
Η Ιωάννα Τούνη και ο Δημήτρης Αλεξάνδρου βάφτισαν την περασμένη Παρασκευή τον 9 μηνών γιό τους και το όνομα που του έδωσαν είναι Πάρης.
Ωστόσο μετά το τέλος της βάφτισης, η γνωστή Influencer αποκάλυψε πως αρρώστησε ενώ με νέο Story στα social media ανέφερε πως την κόλλησε ο γιος της, Πάρης.
«Υπάρχει ένα μπούκωμα, είμαι άρρωστη. Χθες είχα 40αρια πυρετό, σήμερα είμαι περίπου στο 38. Κόλλησα από τον Πάρη… που κάποιος τον κόλλησε στη βάφτιση προφανώς. Περάσαμε πολύ ωραία. Καλά εγώ έκλαψα πάρα πολύ κατά τη διάρκεια του μυστηρίου. Όλα ήταν ονειρεμένα και υπέροχα. Ο Στέφανος έκανε τέλεια δουλειά στη διοργάνωση, όλα super. Ο Νικηφόρος τραγούδησε ήταν σοκ, το έζησα μπουζούκια. Ο Μπέμπης κοιμόταν, όλα μια χαρά» ανέφερε η Ιωάννα Τούνη.
Ολες οι Ειδήσεις
- Θύμα διάρρηξης ο Γρηγόρης Γκουντάρας: «Βίασαν το σπίτι και την οικογένεια μας, πήραν και τους κουμπαράδες των παιδιών» – Βίντεο
- Δέσποινα Μοιραράκη: «Είμαι άνθρωπος του πάθους δεν με συγκινούν τα ποταπά, θέλω ένταση στην ζωή μου» (βίντεο)
- Ο «Ελεύθερος Τύπος της Κυριακής»
- Η «Καθημερινή» της Κυριακής
- Η «Realnews» της Κυριακής
- Μελίνα Νικολαΐδη: Απολαμβάνει το καλοκαίρι με βουτιές στην πισίνα φορώντας κίτρινο μαγιό – Βίντεο
- Το «Πρώτο Θέμα» της Κυριακής
- Φωτιά στην Εύβοια: Συνελήφθη αλλοδαπός ως υπαίτιος – Επιφυλακή για τυχόν αναζωπυρώσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr
Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook