Συνεργασία-έκπληξη του Βασίλη Δήμα με την Άσπα!

Ο Βασίλης Δήμας αναμένεται να πρωταγωνιστήσει και στα νυχτερινά δρώμενα, καθώς θα εμφανίζεται τον φετινό χειμώνα σε ένα ιστορικό νυχτερινό κέντρο.
Ο Βασίλης Δήμας διανύει τη δημιουργικότερη περίοδο της καριέρας του και δε σταματάει να μας εκπλήσσει σε κάθε μουσικό του βήμα.
Ο δημιουργός των αμέτρητων μεγάλων επιτυχιών, εκτός από τα τραγούδια που δίνει σε καταξιωμένους καλλιτέχνες, όπως Νότης Σφακιανάκης, Πασχάλης Τερζής, Σταμάτης Γονίδης, Γιώργος Μαζωνάκης, Νίκος Μακρόπουλος και πολλούς άλλους, ετοιμάζει και το νέο δικό του προσωπικό άλμπουμ που θα κυκλοφορήσει από τη Sonar Music και αναμένεται με τεράστια προσμονή από τους θαυμαστές του.
Παράλληλα ο Βασίλης Δήμας αναμένεται να πρωταγωνιστήσει και στα νυχτερινά δρώμενα, καθώς θα εμφανίζεται τον φετινό χειμώνα σε ένα ιστορικό νυχτερινό κέντρο.
Ο λόγος για τα «Αστέρια» της Πάτρας, όπου εκεί ο μοναδικός καλλιτέχνης με τις μεγάλες επιτυχίες του θα συναντήσει την Άσπα, η οποία έχει κερδίσει με τα τραγούδια και την εξαιρετική σκηνική παρουσία της μοναδική θέση στην καρδιά της νεολαίας.
Η αδερφή του αείμνηστου Mad Clip αποτελεί το πιο hot ανερχόμενο όνομα στο ελληνικό λαϊκό τραγούδι. Χάρη στην ιδιαίτερη λαϊκή χροιά και το εκρηκτικό ταπεραμέντο της, καταφέρνει να τραβάει τα βλέμματα με κάθε της δισκογραφικό εγχείρημα.
Τα τραγούδια «Στάχτη», «Oh No», «Έλα», «Παλιές Φωτογραφίες» & «Μόνη Μου» μέσα σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα έχουν σαρώσει στα ραδιοφωνικά και ψηφιακά charts.
Βασίλης Δήμας και Άσπα κάθε Παρασκευή και Σάββατο στα «αστέρια» της Πάτρας σε ένα νεανικό και ανατρεπτικό σχήμα, που αναμένεται να βάλει φωτιά στην νυχτερινή ζωή της πόλης.
Ολες οι Ειδήσεις
- Αργυρός – Νίκα: Ονειρεμένες διακοπές στο Costa Navarino – Φωτογραφίες
- Λευκός Οίκος: Οι φωτογραφίες από το Οβάλ Γραφείο με τον Τράμπ και τους Ευρωπαίους ηγέτες – «Ο δάσκαλος και οι μαθητές», τα σχόλια
- Φωτιές: Μόνο φέτος κάηκαν 454.000 στρέμματα γής στην Ελλάδα και 9.000.000 στρέμματα στην Ευρώπη
- «Δεν υπάρχει περίπτωση οι Ουκρανοί να εμπιστευτούν τον Πούτιν στις ειρηνευτικές συνομιλίες», λέει βουλευτής
- Κυριάκος Μητσοτάκης: Θα συμμετέχει σήμερα σε τηλεδιάσκεψη των Ευρωπαίων ηγετών για την Ουκρανία
- Τραμπ σε Μακρόν: «Ακούγεται τρελό αλλά ο Πούτιν θέλει συμφωνία για χάρη μου» – Η Ευρώπη θα χρηματοδοτήσει όπλα αξίας 90 δισ δολαρίων από τις ΗΠΑ για την Ουκρανία
- Οι εγγυήσεις ασφαλείας και η τριμερής στο επίκεντρο του διαλόγου στον Λευκό Οίκο με τους Ευρωπαίους ηγέτες – Η Ρωσία αποδέχθηκε τις εγγυήσεις ασφαλείας για την Ουκρανία, λέει ο Τράμπ
- Ζελένσκι για συνάντηση με Τράμπ: «Είχαμε μια εποικοδομητική και πολύ καλή συζήτηση»
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr
Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook