"Δίνω την εικόνα ότι είμαι σοβαρή, ενώ στην πραγματικότητα είμαι… τρολ!», είπε η Σμαράγδα Καρύδη

Η Σμαράγδα Καρύδη ήταν καλεσμένη στον Κώστα Τσουρό και στο «Ακόμα δεν είδες τίποτα» στο Mega και μίλησε γιοα τα παιδικά της χρόνια, τους γονείς της αλλά και τον σύντροφο της Θοδωρή Αθερίδη

Όπως είπε πέρασε δύσκολη και έντονη εφηβεία.

«Πέρασα έντονη εφηβεία. Ήμουν πάρα πολύ άτακτη. Δεν θα ήθελα να έχω ένα παιδί όπως εγώ», δήλωσε.

«Ήμουν δύσκολη, αλλά δεν ήμουν καθόλου αυτοκαταστροφική. Φλέρταρα με τα όρια, αλλά ποτέ δεν τα περνούσα. Επειδή είχα μεγάλη αγάπη στον εαυτό μου, τα έκανα λίγο… ξώφαλτσα».

Για το θέατρο
Όπως αποκάλυψε η ίδια, από μικρή ήθελε να γίνει ηθοποιός.

«Οι γονείς μου πίστευαν σε μένα, αλλά όταν δεν έκανα κάτι καλό μου το έλεγαν. Με αγαπάνε πολύ και φέρονται σαν χαζογονείς, αλλά όταν δεν ήταν κάτι τόσο καλό, μου το έλεγαν», είπε.

Η Σμαράγδα Καρύδη χαρακτήρισε τον εαυτό της ντροπαλό και τόνισε πως είναι ωραίο οι άνθρωποι να έχουν αντιφάσεις.

«Ο Θοδωρής με έκανε να νιώθω πιο σίγουρη»
Αναφερόμενη στον Θοδωρή Αθερίδη, είπε πως την έκανε να νιώθει πιο σίγουρη.
«Έμαθα πολλά πράγματα από τον Θοδωρή. Πράγματα της δουλειάς, γιατί είχε προηγηθεί στο να γράφει και να σκηνοθετεί».

«Δεν με πειράζει που με λένε Ντάλια»
Για την θρυλική κωμική σειρά του MEGA «Στο παρά 5» σχολίασε πως «το αγαπήσαμε όλοι και αγαπηθήκαμε μεταξύ μας. Μου φαίνεται ωραίο και δεν με πειράζει που με λένε Ντάλια, δεν έχω τέτοιο κόμπλεξ».

Μέχρι εκείνη την τηλεοπτική σεζόν ο κόσμος την είχε ταυτίσει με μοιραίους και δραματικούς ρόλους. Και ύστερα ήρθε η Ντάλια Χατζηαλεξάνδρου…

«Όταν διάβασα τον ρόλο της Ντάλιας ξετρελάθηκα. Στην αρχή δεν με θέλανε στην παρέα, όταν με γνώρισαν μετά με θέλανε και γίνανε από τους πιο στενούς μου ανθρώπους και φίλους. Εκείνος που δεν με ήθελε ήταν ο Μιχάλης Μαρίνος».

«Φοβόταν ότι ήμουν πολύ σοβαρή, ότι την ώρα τον γυρισμάτων διαβάζω βιβλία και δεν μιλάω σε κανέναν, ότι είμαι βαριά περίπτωση. Δίνω την εικόνα ότι είμαι σοβαρή, ενώ στην πραγματικότητα είμαι… τρολ!».
Όπως είπε η ίδια, έχει μάθει πλέον να μην παίρνει προσωπικά τα σχόλια του κόσμου.

Αναφέρθηκε και στην παράσταση στην οποία πρωταγωνιστεί, με τίτλο «Η Μαριχουάνα της μαμάς είναι η πιο γλυκιά» του Ντάριο Φο, που θα ανέβει στο Θέατρο Ήβη τον Οκτώβριο 2023.

«Είναι ένα αστείο έργο, φιλοδοξούμε να το κάνουμε ακόμα πιο αστείο. Ο Ντάριο Φο στηρίζεται πολύ στη φάρσα, την commedia dell’arte, το τσίρκο, τον αυτοσχεδιασμό», δήλωσε.

Για την ίδια είναι πολύ δημιουργικό το γεγονός ότι φέτος, σε αυτή την παράσταση, πρωταγωνιστεί και σκηνοθετεί παράλληλα.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook