Βασίλης Καρράς: Τον «πέθαναν» στο Twitter – «Ντροπή» λέει ο δικηγόρος του

Ξεσπά ο δικήγορος του Βασίλη Καρρά με τα fake news . «Να έχουμε σεβασμό στην κατάστασή του»
«Καταφέρατε να καταρρακώσετε την οικογένειά του περισσότερο από ό, τι η ασθένειά του» αναφέρει και η ανάρτηση του επίσημου fan club λογαριασμού του αγαπημένου τραγουδιστή
Το όνομα του Βασίλη Καρρά έγινε trend στο Twitter δίπλα στην ψευδή είδηση, ότι δήθεν έχει φύγει από τη ζωή.
Αφορμή στάθηκε ένα tweet στην πλατφόρμα, που έγραφε «Πέθανε ο Βασίλης Καρράς». Μετά το συγκεκριμένο, η φήμη άρχισε να αναπαράγεται στο διαδίκτυο, με αποτέλεσμα πολλοί να πιστέψουν πως ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα.
Στα fake news χρησιμοποιήθηκε και hashtag του «Fame Story» για να πάρουν ακόμη μεγαλύτερη διάσταση.
Ο δικηγόρος του τραγουδιστή αντέδρασε άμεσα, μέσω δηλώσεών του στην εκπομπή «Super Κατερίνα».
«Είναι ντροπή να γράφονται τέτοια πράγματα. Πρέπει να έχουμε σεβασμό στο πρόσωπο του Βασίλη Καρρά και την κατάσταση στην οποία βρίσκεται» ανέφερε ο Γρηγόρης Κωτσόπουλος.
Με τη σειρά της και η επίσημη σελίδα θαυμαστών του Βασίλη Καρρά, διέψευσε τις αθλιότητες που γράφτηκαν.
«Δίνει με αξιοπρέπεια τον δικό του αγώνα, με ένα σοβαρό πρόβλημα υγείας, το οποίο ουδέποτε έκρυψε ο ίδιος από τον κόσμο. Τίποτα από όσα γράφονται, δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα. Οτιδήποτε αφορά την υγεία του, θα το μαθαίνεται με πλήρη εντιμότητα από εμάς. Καφέρατε να καταρρακώσετε την οικογένειά του περισσότερο από ό, τι η ασθένειά του» αναφέρει, μεταξύ άλλων, η ανάρτηση του επίσημου fan club λογαριασμού του Βασίλη Καρρά.
Όσα είπε πρόσφατα ο αδερφός του
Ο Βασίλης Καρράς παλεύει με αισιοδοξία να ξεπεράσει το πρόβλημα υγείας που τον έχει απομακρύνει από τα φώτα της δημοσιότητας, όπως είπε πρόσφατα ο αδερφός του, Δαμιανός Κεσογλίδης, στην εκπομπή «Το Πρωινό» για την κατάσταση της υγείας του τραγουδιστή, τονίζοντας αρχικά, ότι: «Όλα βαίνουν καλώς, παλεύει, παλεύει. Αναρρώνει όσο πάει… Οι γιατροί του είναι αισιόδοξοι. Χθες το βράδυ ήμουν στο σπίτι του, κάναμε καλαμπούρι κάναμε, κάθε μέρα εκεί είμαι. Συζητάμε, σηκωνόμαστε, παίζουμε την μπιρίμπα μας, βγαίνουμε στο μπαλκόνι, πάμε βόλτα με το αυτοκίνητο, πάμε και στο χωριό του στην Καβάλα στα κτήματά του».
Ολες οι Ειδήσεις
- Γιώργος Καράβας: Έχω ξεκινήσει από το μηδέν, κατάγομαι από μια οικογένεια που δεν ήταν φτωχή ούτε πλούσια
- Σοφία Καρβέλα για τον πατέρα της: «Θα καταλάβαινες τόσα πολλά για εμένα αν ποτέ γνώριζες αυτόν»
- Θεσσαλονίκη: Ίδρυση ακαδημαϊκής έδρας «Αρχαία Ελληνική Ιστορία: Ο Μέγας Αλέξανδρος και η Εποχή του» στο ΑΠΘ
- Η απάντηση του Γενικού Νοσοκομείου Θήρας στην καταγγελία της οικογένειας για τον Βραζιλιάνο ποδοσφαιριστή Ντα Κόστα
- «Η Ρωσία χλευάζει τις ειρηνευτικές προσπάθειες», λέει η ΕΕ, καθώς εντείνονται οι επιθέσεις στο Κίεβο, 15 νεκροί – Χτυπήθηκε και ευρωπαϊκό κτίριο
- Μητσοτάκης από Θεσσαλονίκη: €120 εκατ. από εθνικούς πόρους για την αναβάθμιση του χώρου της ΔΕΘ
- Ήβη Αδάμου – Μιχάλης Κουινέλη: Φωτογραφίες από τις διακοπές τους στην Πάρο
- Διήμερο κινητοποιήσεων της ΠΟΕΔΗΝ στη ΔΕΘ στις 5 και 6 Σεπτεμβρίου
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr
Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook