«Έχω κάνει τρεις θρησκευτικούς γάμους, δεν έχω περιθώριο για άλλον», είπε ο τραγουδιστής και διευκρίνισε ότι η Ασημίνα δεν έχει πρόβλημα

Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε στο «MEGA Καλημέρα» ο Χρήστος Δάντης.

Ο αγαπημένος τραγουδιστής μίλησε για τη σχέση με τα παιδιά του, τον έρωτά του με την Ασημίνα Χατζηανδρέου ενώ σχολίασε και την εκλογή του Στέφανου Κασσελάκη στον ΣΥΡΙΖΑ.

«Δεν είμαι full time μπαμπάς, γιατί έχω πολύ ανώμαλο πρόγραμμα με την δουλεία. Πάντα λέω ότι θέλω να κρατάω συγκεκριμένες μέρες για τα παιδιά μου, άλλα ποτέ δεν το καταφέρνω όπως θα ήθελα», παραδέχτηκε αρχικά και πρόσθεσε:

«Και με τα τρία μου παιδιά έχω εξαιρετικές σχέσεις. Ο μεγάλος μου ο γιος είναι στην Αμερική με την μαμά του, Κατερίνα Τοπάζη».

Μιλώντας για τη σχέση του με την Ασημίνα Χατζηανδρέου, ανέφερε ότι η αγαπημένη του δεν έχει πρόβλημα που δεν μπορούν να παντρευτούν, αφού ο ίδιος έχει κάνει ήδη τρεις θρησκευτικούς γάμους.

«Έχω κάνει τρεις θρησκευτικούς γάμους, δεν έχω περιθώριο για άλλον. Η Ασημίνα το ξέρει ότι δεν μπορώ να κάνω άλλον γάμο και δεν έχει πρόβλημα. Δεν έχει τέτοια θέματα», δήλωσε.

«Με την Ασημίνα περνάμε πάρα πολύ καλά, χαρούμενα. Είμαστε η καλύτερη παρέα», συμπλήρωσε για τη σχέση τους.
Μάλιστα, αποκάλυψε ότι η πρώην παίκτρια του Survivor τον έχει βάλει στο «τρυπάκι» της γυμναστικής.

«Εξασκούμαι για να κρατήσω το σώμα μου δυνατό. Μου αρέσει να ζω την κάθε στιγμή για τους ανθρώπους που αγαπώ: Τα παιδιά μου, την Ασημίνα», είπε.

Και εξέφρασε το παράπονό του, σημειώνοντας ότι η σχέση τους έχει δεχτεί τεράστιο bullying.

«H σχέση μου με την Ασημίνα έχει υποστεί τεράστιο bullying από την πρώτη στιγμή που δημοσιεύτηκε, λόγω της ηλικίας. Βιώνουμε μία εποχή που ο ένας δεν θέλει το κάλο του άλλου. Εγώ είμαι επιθετικός και απαντάω. Όλοι έχουμε την διάθεση να πούμε ότι θα αγαπήσουμε για πάντα. Τις ανθρωπινές σχέσεις δεν τις αγοράζεις. Έρχονται με κάποιον τρόπο», σημείωσε χαρακτηριστικά.

«Ξεκίνησα σαν κιθαρίστας, η ανάγκη με έκανε μπασίστα»
Στη συνέχεια, ο Χρήστος Δάντης περιέγραψε ένα περιστατικό με έναν νεαρό θαυμαστή σε ένα περίπτερο.
«Πήγα σε ένα περίπτερο και ένας πιτσιρικάς 19-20 χρονών μου λέει «Το έχεις εμένα δεν λες;» Του είπα ναι και τον ρώτησα αν ξέρει άλλο. «Όχι, εμένα αυτό μου αρέσει πολύ», απάντησε. Είναι λογικό όταν ανήκεις σε μία γένια του μπαμπά και της μαμάς, τότε το παιδί είναι πιο δύσκολο να σε έχει μάθει», είπε ο τραγουδιστής.

Ο Χρήστος Δάντης είναι αυτοδίδακτος σε όλα τα μουσικά όργανα που έχει μάθει. «Ξεκίνησα σαν κιθαρίστας, αλλά η ανάγκη με έκανε μπασίστα. Τραγουδούσα από μωρό. Στα 20-21 ξεκίνησα πιο επαγγελματικά από κάποιες ηχογραφήσεις και σποτ στην τηλεόραση. Έκανα 1-2 διαφημιστικά το μήνα και έτσι έβγαζα το μηνιάτικο», θυμήθηκε.

Τέλος, σχολίασε την επιλογή του Στέφανου Κασσελάκη για την προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ υπογραμμίζοντας ότι «ο κόσμος έδωσε την ηγεσία ενός κόμματος σε κάποιον που δηλώνει ανοιχτά ομοφυλόφιλος, είναι πρόοδος, πολιτισμός».

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook