Σοβαρό ατύχημα είχε η ηθοποιός καθώς έπεσε μέσα στο σπίτι της και χτύπησε σοβαρά.

Η σπουδαία ηθοποιός, Μαίρη Χρονοπούλου, εισήχθη εσπευσμένα στο νοσοκομείο και μάλιστα στην Εντατική έπειτα από σοβαρό ατύχημα που είχε, όπως έγινε γνωστό τη Δευτέρα (02/10).

Συγκεκριμένα, η είδηση έγινε γνωστή από τον συγγραφέα Μάκη Δελαπόρτα, ο οποίος σε ανάρτησή του στο Facebook έγραψε τα εξής: «Εσπευσμένα στο νοσοκομείο η Μαίρη μας από σοβαρό ατύχημα. Ας προσευχηθούμε όλοι για τη ζωή της».

Ο δημοσιογράφος, Αντώνης Μποσκοΐτης, επίσης με ανάρτησή του στο Facebook έκανε λόγο για «σοβαρή κατάσταση» αφού η ηθοποιός εισήχθη στην Εντατική ύστερα από χτύπημα στο κεφάλι της.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που έδωσε ο δημοσιογράφος Αντώνης Μποσκοΐτης στην εκπομπή Στούντιο 4, η μεγάλη πρωταγωνίστρια έπεσε από σκαλοπάτια στο σπίτι της, με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί αιμάτωμα στον εγκέφαλο. Το ατύχημα συνέβη το βράδυ της Κυριακής 1/10.

Δείτε το βίντεο:

Αναλυτικά δήλωσε: «Είμαι στη Θεσσαλονίκη. Ήταν κεραυνός εν αιθρία κυριολεκτικά. Εγώ είδα την ανάρτηση που έκανε ο Χάρης Παπαδόπουλος, ο πρόεδρος της Εταιρείας Ελλήνων Σκηνοθετών, και μάλιστα επικοινώνησαμε τους κοινούς φίλους με τη Μαίρη Χρονοπούλου και τον Χάρη Παπαδόπουλο. Δυστυχώς, η Μαίρη είχε μια πτώση σοβαρότατη χθες βράδυ στο σπίτι της και αυτή τη στιγμή βρίσκεται στην εντατική. Δεν μας επιτρέπεται να αναφερόμαστε σε έναν άνθρωπο που δίνει τη μάχη αυτή τη στιγμή να κρατηθεί στη ζωή, να κάνουμε νεκρολογίες. Καταλαβαίνετε τώρα, είναι πολύ δύσκολη στιγμή. Απλά να ευχηθούμε να μπορέσει να αναρρώσει η γυναίκα».

Και πρόσθεσε: «Η Μαίρη είναι πολύ δυνατός άνθρωπος, το έχει αποδείξει. Έχει περάσει ουκ ολίγες περιπέτειες με την υγεία της. Ετοιμαζόταν να κάνει και πράγματα στο θεατρικό σανίδι. Ας ελπίσουμε ότι θα τα καταφέρει και θα το ξεπεράσει. Είμαστε όλοι συγκλονισμένοι, όλοι οι άνθρωποι που είμαστε κοντά της, προσεύχομαστε ο καθένας εκεί που πιστεύει για να γίνει καλά η Μαίρη Χρονοπούλου».

Αργότερα, ο Αντώνης Μοσκοΐτης έκανε μια ανάρτηση στον λογαριασμό του στο Facebook όπου δήλωσε σχετικά με την περιπέτεια υγείας της ηθοποιού και την εμφάνισή του στην εκπομπή.

Συγκεκριμένα, έγραψε: «Βγήκα στην εκπομπή του Θανάση και της Νάνσυς. Με κάλεσαν να μιλήσω για τη Μαίρη Χρονοπούλου απ’ τη Θεσσαλονίκη όπου βρίσκομαι. Αυτό που είπα είναι πως δεν πρέπει να αρχίσουμε τις νεκρολογίες για έναν άνθρωπο που ακόμη δίνει τη μάχη της ζωής του. Όσο κι αν έκλαψα με την είδηση – το ίδιο και η Μιμή Ντενίση που μόλις μιλήσαμε – θέλω να πιστεύω πως η Μαίρη θα τα καταφέρει για μια ακόμη φορά».

Και πρόσθεσε: «Μια πτώση μέσα στο σπίτι της από ένα – δυο σκαλοπάτια την οδήγησε στην εντατική με σοβαρό αιμάτωμα στον εγκέφαλο. Ας προσευχηθούμε για τη Μαίρη, οπουδήποτε κι αν πιστεύει ο καθένας. Αυτό μόνο και τίποτα άλλο».

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook