«Για τα κακά παιδιά της τηλεόρασης θα πρέπει να ερωτηθούν οι οπερατέρ, μακιγιέζ κλπ, «εμείς μεταξύ μας λέμε άλλα», είπε χαρακτηριστικά, ενώ αναφέρθηκε και στη σχέση του με τον Γιώργο Λιάγκα. .

Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος ήταν καλεσμένος στην εκπομπή «Χαμογέλα και Πάλι!»

Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος, μιλώντας στην εκπομπή «Χαμογέλα και Πάλι!», αναφέρθηκε στον Γιώργο Λιάγκα και είπε πως επί προσωπικού δεν θέλει να πει τίποτα πια για εκείνον.

«Αυτό το ‘’αδικημένος της τηλεόρασης’’ το ακούω πολύ. Προφανώς είναι και ευθύνη μου. Όποιος θέλει να με πει κακό παιδί να μου το πει στη μούρη μου και να απαντήσω. Εγώ δεν πρόκειται να πέσω στη λούμπα να σηκώσω ένα γάντι το οποίο έχει πέσει στη μεριά μου. Πρέπει να ειπωθεί όνομα. Φυσικά και χρωστάω ευχαριστώ στον Γιώργο Λιάγκα αλλά η σχέση μας ήταν δούναι και λαβείν. Για τον Γιώργο επί προσωπικού δεν θέλω να πω τίποτα, δεν θέλω να έχω καμία σχέση, τον έχω μπλοκάρει από πέρσι και έχει τελειώσει αυτό το θέμα».

Αναφερόμενος στα πρώτα του τηλεοπτικά βήματα είπε πως το πάθος του για τη δουλειά παραμένει το ίδιο με τότε.
«Ξυπνάω από τις 5 και δουλεύω μέχρι τις 11 το βράδυ και δεν με κουράζει. Όταν μπήκα στην πεντάδα(σ.σ πρωινό του MEGA), το πάθος μου ”φόρτιζε” τον τηλεθεατή. Θέλει μέτρο και χτίσιμο η τηλεόραση. Την αγαπώ αυτήν τη δουλειά και θέλω να εξελίσσομαι, άρα με αυτήν την έννοια σκέφτομαι το επόμενο τηλεοπτικό βήμα».

Όπως είπε, για τα κακά παιδιά της τηλεόρασης θα πρέπει να ερωτηθούν οι οπερατέρ, μακιγιέζ κλπ, «εμείς μεταξύ μας λέμε άλλα», είπε χαρακτηριστικά.

Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος είπε πως δεν υπάρχει τίποτα στην ερωτική του ζωή αυτήν τη στιγμή.
Χαρακτηριστικά είπε: «Υπάρχει απόλυτη ξηρασία».

Σε σχέση με την καλύτερη συνεργασία που έχει κάνει απάντησε πως αυτή ήταν με τη Ζέτα Μακρυπούλια.
«Η Ελένη Μενεγάκη είναι το καλύτερο σχολείο. Και στα καλά και στην τριβή».

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook