«Θα φοβάμαι να γυρίσω και σπίτι και μένω μόνη μου», είπε η παρουσιάστρια που κατήγγειλε ότι δέχεται απειλές.

Τις χυδαίες δηλώσεις του Αχιλλέα Μπέου σχολίασε η Κατερίνα Καινούργιου διευκρίνίζοντας ότι της προκάλεσαν αλγεινή εντύπωση.

Η Κατερίνα Καινούγιου από χτές με ένα tweet, σχολίασε «Σοκ και δ(μπ)έος».

«Τι πάτος είναι αυτός;» σχολίασε αρχικά η Κατερίνα Καινούργιου, σήμερα από την εκπομπή της, με τον Ανδρέα Μικρούτσικο να τοποθετείται και εκείνος: «Δεν ήταν μια στιγμή έκρηξης, είχε στοχοπροσήλωση. Είναι ένα χυδαίο παραλήρημα, ενός άκρατου ρατσισμού, δολοφονώντας χαρακτήρες με ευκολία τεράστια. Εδώ είναι δολοφονία και ανήκει στον χώρο της δικαιοσύνης, πρέπει να παρέμβει εισαγγελέας. Είναι ρατσιστής και χυδαιοπαραληρεί παντού. Εισαγγελέας!».

«Χθες έβαλα ένα Story και ένα Tweet για τον Αχιλλέα Μπέο. Δεν καταλαβαίνεις πόσα υβριστικά μηνύματα δέχτηκα. «Έχει δίκιο ο Μπέος, ποια νομίζεις ότι είσαι εσύ». Με απείλησαν με τραμπουκισμούς, επειδή έγραψα αυτό!» συμπλήρωσε η Κατερίνα Καινούργιου.

Λίγη ώρα μετά, η παρουσιάστρια αποκάλυψε πως κατά τη διάρκεια του διαφημιστικού διαλείμματος δέχτηκε κι άλλες απειλές μέσω social media, ύστερα από τα σχόλιά της για τον Αχιλλέα Μπέο.

«Είμαι σε κατάσταση σοκ. Δέχομαι απειλητικά μηνύματα από κόσμο στο Βόλο. «Άντε ρε νούμερο, με τους κλόουν, σας απαυτώνει ο Μπέος, έχετε χάσει τα ήθη και τα έθιμα». Με απειλούν ότι θα έρθουν και θα με βρουν και κάτι παλαβά. Θέλω να πιστεύω ότι αυτός δεν είναι ο ελληνικός λαός. Δεν είναι έτσι οι συνάνθρωποί μας. Θα φοβάμαι να γυρίσω και σπίτι και μένω μόνη μου» τόνισε η Κατερίνα Καινούργιου.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook