«Χαλάει και ισοπεδώνει την εικόνα που είχε φτιάξει τον τελευταίο καιρό. Κρίμα να γυρνάει στο παρελθόν, είναι μεγάλο φάουλ,το σχόλιο των συνεργατών της Κατερίνας Καινούργιου

Η συμπεριφορά της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου απέναντι σε μια 23χρονη ρεπόρτερμ ενόχλησε τους συνεργάτες της Κατερίνας Καινούργιου

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου αρνήθηκε να κάνει δηλώσεις στην εκπομπή και η συμπεριφορά της προς τη νεαρή ρεπόρτερ της εκπομπής, ενόχλησε τους συντελεστές της εκπομπής.

Η παρουσιάστρια βρέθηκε μπροστά στις τηλεοπτικές κάμερες κι όταν η δημοσιογράφος την πλησίασε για δηλώσεις, εκείνη αρνήθηκε με τρόπο.

Όταν στη συνέχεια, τη ρώτησε γιατί δεν θέλει να της πει δυο λόγια, η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου της είπε ότι «την κάνει να νιώθει άσχημα», ενώ τη ρώτησε επίσης πόσο χρονών είναι.

Η ρεπόρτερ της απάντησε «23», με την παρουσιάστρια να της λέει σε έντονο ύφος «μπράβο σου» και να απομακρύνεται από τον φακό.

Όταν το απόσπασμα αυτό προβλήθηκε στην εκπομπή «Super Κατερίνα», οι συνεργάτες της Κατερίνας Καινούργιου αντέδρασαν έντονα για τη συμπεριφορά της απέναντι στο νεαρό κορίτσι και τόνισαν πως τελικά η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου δεν άλλαξε καθόλου.

«Χαλάει και ισοπεδώνει την εικόνα που είχε φτιάξει τον τελευταίο καιρό. Κρίμα να γυρνάει στο παρελθόν, είναι μεγάλο φάουλ, δεν είσαι πρότυπο για τα παιδιά που κάνουν ρεπορτάζ», είπε ο Χάρης Λεμπιδάκης.

Τότε, η Χρύσλα σημείωσε: «Η κυρία Σπυροπούλου δεν είναι δημοσιογράφος, δεν έχει βγει ποτέ στο πεζοδρόμιο να δουλέψει και να κουραστεί όπως αυτά εδώ τα παιδιά».

Σε έξαλλη κατάσταση, ο Ανδρέας Μικρούτσικος ανέφερε: «Δεν άλλαξε τίποτα. Προσπαθεί να συγκαλύψει το παρελθόν, αλλά την “τρώει” και όταν τη πιέσει λίγο, ξαναβγαίνει ο εαυτός της. Θα γίνουμε απολογητές μια επιθετικής συμπεριφοράς; Απολογητής δεν γίνομαι γιατί έχω άποψη, μάτια και γνώση. Αυτοί που δεν έχουν γνώση και οι ατάλαντοι να απολογηθούν».

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook