Με μιά γιορτή στο σπίτι της στην Παιανία όπως είχε ζητήσει η ίδια ως τελευταία επιθυμία, φίλοι και θαυμαστές αποχαιρέτησαν την ηθοποιό.

Η σορός της ηθοποιού έφτασε στο σπίτι της στην Παιανία, με τους φίλους της να είναι ντυμένοι στα λευκά, όπως ακριβώς επιθυμούσε η ίδια. Λευκό ήταν και το φέρετρό της, το οποίο μάλιστα, είχε επιλέξει λίγο καιρό πριν.

Η σορός της Μαίρης Χρονοπούλου στο λευκό φέρετρο, που η ίδια είχε διαλέξει όσο ζούσε, έφτασε λίγο μετά τις 11 το πρωί υπό τους ήχους του τραγουδιού «Έκλαψα χθες».


Το πλήθος έφτασε στο σπίτι της Μαίρης Χρονοπούλου κρατώντας ένα λευκό τριαντάφυλλο, για να τιμήσει τη μνήμη της.

Ιδιαίτερα συγκινημένοι στην αποχαιρετιστήρια γιορτή για την ηθοποιό ήταν ο Σπύρος Μπιμπίλας και ο Μάκης Δελαπόρτας, οι οποίοι μάλιστα, έφτασαν πρώτοι.

Ο καλός φίλος της Μαίρης Χρονοπούλου, Μάκης Δελαπόρτας δήλωσε στις κάμερες: «Κάθε φορά που η Μαίρη ξεκινούσε να μου μιλάει για όλα αυτά, της άλλαζα κουβέντα, γιατί δεν αντέχουν όλοι οι άνθρωποι αυτές τις καταστάσεις. Εγώ προσωπικά, δεν αντέχω. Μου είναι και τώρα πάρα πολύ δύσκολο που έρχομαι εδώ τελευταία φορά».

Στο σπίτι της βρέθηκε και ο Κώστας Γιαννόπουλος από το «Χαμόγελο του παιδιού», καθώς η κατοικία της έγινε δωρεά στο ίδρυμα.


Όπως αναφέρει ρεπορτάζ της εκπομπής «Πάμε Δανάη», αρχικά δόθηκε εντολή στους δημοσιογράφους να μη μπουν στο σπίτι της Μαίρης Χρονοπούλου, όμως κάτι τέτοιο δεν έγινε.

Πληροφορίες αναφέρουν πως η σορός θα παραμείνει στο σπίτι της μέχρι τη 13:30. Στη συνέχεια, θα κατευθυνθεί στο αποτεφρωτήριο της Ριτσώνας.


Τελευταία επιθυμία της ηθοποιού ήταν να γίνει μια γιορτή στο σπίτι της με όλους τους φίλους της.

Μιλώντας στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» ο Σπύρος Μπιμπίλας, που ήταν πολύ κοντά στην ηθοποιό, αναφέρθηκε στη γνωριμία τους, αλλά και την γιορτή που θα πραγματοποιηθεί.

«Τα τελευταία 10 χρόνια ήμασταν πολύ κοντά, αλλά την έχω γνωρίσει πριν από 30 χρόνια. Τα τελευταία χρόνια που ήμασταν κοντά, είδα ποιοι ήταν οι φίλοι της. Η Μαίρη ανανέωνε τους φίλους της. Αισθάνομαι άσχημα που λένε κάποιοι “εγώ ήμουν φίλος της”. Όλοι ήταν φίλοι της», είπε χαρακτηριστικά.


«Ήταν ένας φιλόξενος άνθρωπος, γλυκός κι αγωνιστικός. Πολύ συχνά, μου έλεγε πως αν θέλουμε βοήθεια για τους ηθοποιούς, να έρθει, παρά τα προβλήματα που είχε. Μας έλεγε ιστορίες για όσα είχε ζήσει. Ήταν ένα φως», συμπλήρωσε.


Αναφορικά με τη γιορτή στο σπίτι της είπε: «Δεν θα το ονομάσω πάρτι αυτό. Είναι μια αποχαιρετιστήρια γιορτή. Εγώ δεν θα συμμετέχω σε ένα πάρτι, αλλά σε μια αποχαιρετιστήρια γιορτή, όπως το ήθελε η Μαίρη. Ήθελε να ήταν όλοι οι φίλοι της, ντυμένοι στα λευκά και να είναι ένας γλυκός αποχαιρετισμός φίλων».

«Στον υπέροχο κήπο της, γύρω από την πισίνα και κάτω από τις ελιές, θα τοποθετηθεί catering, ενω σερβιτόροι θα προσφέρουν γαρίδες, άφθονο κρασί και γλυκίσματα. Από τα ηχεία θα ακούγεται μουσική και με αυτόν τον τρόπο θα αποχαιρετήσουν τη Μαίρη Χρονοπούλου οι αγαπημένοι της φίλοι. Το πάρτι αυτό δεν θα έχει καμία σχέση με κηδεία, παρά με μια μεγάλη και λαμπερή γιορτή, όπως άλλωστε ήθελε η ίδια η Μαίρη Χρονοπούλου. Το φέρετρο της σπουδαίας ηθοποιού θα τοποθετηθεί για αποχαιρετισμό στο σαλόνι του σπιτιού της και θα είναι ανοιχτό, ώστε να εναποθέσουν ένα λουλούδι οι φίλοι κι οι θαυμαστές της», συμπλήρωσε κλείνοντας. kideia xronopoulou

Η σορός της Μαίρης Χρονοπούλου έμεινε στο σπίτι της εκεί μέχρι τις 14:00 και στη συνέχεια μεταφέρθηκε στη Ριτσώνα για την αποτέφρωση

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook