«Στον τελικό έχουμε βάλει στοίχημα με τον Light να τραγουδήσει ένα λαϊκό και εγώ να κάνω breakdance», είπε

Η κάμερα της εκπομπής «Χαμογέλα και Πάλι!» συνάντησε τον Αντώνη Ρέμο σε ένα διάλειμμα από το live του Fame Story.

Ο δημοφιλής τραγουδιστής «λύγισε» όταν του ζητήθηκε να σχολιάσει την τηλεφωνική παρέμβαση-έκπληξη που έκανε το βράδυ της Παρασκευής στον αέρα ο Βασίλης Καρράς.

«Θέλω να πιστεύω ότι η ασθένειά του είναι μια κακή παρένθεση και θα βγει πιο δυνατός από αυτή την περιπέτεια. Είμαι σίγουρος και προσευχόμαστε όλοι να γίνει καλά. Επειδή ο Βασίλης Καρράς είναι δικός μου άνθρωπος, προσεύχομαι κάθε μέρα να γίνει καλά και να μας χαρίσει αξέχαστες στιγμές τραγουδώντας», ανέφερε συγκινημένος ο τραγουδιστής, χαρακτηρίζοντας την περιπέτεια της υγείας που περνά ο αγαπημένος τραγουδιστής ως μία κακή παρένθεση, εκφράζοντας την αισιοδοξία του πως θα την ξεπεράσει σύντομα.

Μιλώντας αποκλειστικά στο «Χαμογέλα και Πάλι!», ο Αντώνης Ρέμος μίλησε για την αντίδρασή του όταν ο Νίκος Κοκλώνης τραγούδησε στο live του Fame Story.

«Συνεχίζονται τα live και αρχίζουν τα πράγματα και γίνονται πιο άγρια. Τσαλακωνόμαστε λίγο παραπάνω και ο Νίκος τσαλακώθηκε λίγο παραπάνω. Τον Νίκο τον αγαπάμε γιατί δεν έχει κανένα κόμπλεξ. Δεν τον νοιάζει εάν μας …πάρει τα αυτιά. Είναι γλυκός ο τρόπος που τραγουδάει και τσαλακώνεται».

Σε σχέση με την «κόντρα που είχε με την Ελένη Φουρέιρα στο προηγούμενο live, ο Αντώνης Ρέμος ξεκαθάρισε πως δεν υπάρχει καμία κόντρα ούτε με εκείνη ούτε με άλλον στην κριτική επιτροπή.

«Στην κριτική επιτροπή έχουμε ένα ωραίο παρεάκι, συμφωνούμε, διαφωνούμε αλλά εκτιμά ο ένας τον άλλον. Στο τελευταίο live δε θα με δείτε μόνο να χορεύω. Έχουμε βάλει στοίχημα με τον Light να τραγουδήσει ένα λαϊκό και εγώ να κάνω breakdance. Ο Light δεν ξέρει πως έχω ‘’φάει’’ του ώμους μου στα πεζοδρόμια να χορεύω breakdance.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook