Η νέα φωτογραφία της Κλέλιας Ανδριολάτου στα social media έχει προκαλέσει τα σχόλια των διαδικτυακών της φίλων.

Στους Παξούς βρίσκεται αυτή την περίοδο η Κλέλια Ανδριολάτου για τα γυρίσματα του δεύτερου κύκλου της σειράς «Maestro» του Χριστόφορου Παπακαλιάτη και η ίδια θέλησε να μοιραστεί μέσω Instagram δύο στιγμιότυπα από την παραμονή της στο νησί .

Η Κλέλια Ανδριολάτου ανέβασε δύο φωτογραφίες που τη βλέπουμε να φοράει τζιν παντελόνι και μια κόκκινη μπλούζα, την οποία στη μία φωτογραφία είχε ανεβάσει ψηλά, ώστε να φαίνεται ότι δεν φοράει σουτιέν.

Αυτή η κίνηση δεν είναι τυχαία αφού στις 13 Οκτωβρίου ήταν η Παγκόσμια Ημέρα χωρίς Σουτιέν, η οποία έχει θεσπιστεί για την επαγρύπνηση σχετικά με τον καρκίνο του μαστού.

Έτσι, η γνωστή ηθοποιός θέλησε να περάσει το δικό της μήνυμα, τραβώντας μια κόκκινη γραμμή ώστε να μη φαίνεται το γυμνό στήθος της, ενώ στη λεζάντα έγραψε: «Νιώθω κόκκινη».

Το κοινό της όμως προφανώς δεν κατάλαβε το λόγο που άνεβασε την τόπλες φωτογραφία και της άσκησε σκληρή κριτική.
Κάποιοι άλλοι άφησαν σχόλια κάτω από την ανάρτησή της, λέγοντας πως προσπαθεί με αυτόν τον τρόπο να προωθήσει την καριέρα της.

«Ποιος ο λόγος;», έγραψε κάποιος, με έναν άλλο να προσθέτει: «Χωρίς νόημα» ή ότι «το ταλέντο της σκιάζεται από αυτή τη φωτογραφία».

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook