«Με μια γυναίκα σαν την Βρισηίδα θέλεις να κάνεις οικογένεια και να την έχεις δίπλα σου για το υπόλοιπο της ζωής σου», είπε ο Σπύρος Μαρτίκας.

Τον Σπύρο Μαρτίκα συνάντησε η κάμερα της εκπομπής «MEGA Καλημέρα».

Ο πρώην παίκτης ριάλιτι μίλησε για την οικογένειά του, την σχέση του με την Βρισηίδα Ανδριώτου και τη συμμετοχή του στο Survivor.

«Είμαι ευγνώμων για ένα πράγμα. Δε μου χάρισαν τίποτα, τα πάντα έπρεπε να τα κερδίζω. Ο πατέρας μου είπε στην αδελφή μου κι εμένα ‘πάρτε τα όλα δικά σας, παίρνω τη μάνα σας να την προσέχω για το υπόλοιπο της ζωής μας’».

Η συμμετοχή στο Survivor & η Βρισηίδα Ανδριώτου
«Από την ημέρα που περπάτησα θυμάμαι τον εαυτό μου να είναι σε ένα φαρμακείο. Στο Survivor μπήκα με άγνοια, το τόλμησα γιατί μου το επέτρεψε η αδερφή μου. Στο παιχνίδι έγινα καλύτερος άνθρωπος, μέχρι τότε δεν είχα πεινάσει ποτέ».

Για τη σύντροφό του, την οποία γνώρισε στο ριάλιτι, αναφέρει:

«Η Βρισηίδα είναι ο έρωτας της ζωής μου, ο ένας παρασύρει τον άλλον σε έναν… ωκεανό αγάπης. Παραδέχθηκα την Βρισηίδα όταν αποχώρησε από το Survivor για να μην κλονιστεί η ψυχική της υγεία. Όταν μου είπε ότι θέλει να φύγει από το Survivor ένιωσα ένα ‘αδιέξοδο’. Έχουμε διαψεύσει αρκετούς γιατί ζούσαμε μια πραγματικότητα στο Survivor. Το μέλλον… είναι δικό μας θέμα».

Όπως λέει ο ίδιος:

«Με μια γυναίκα σαν την Βρισηίδα θέλεις να κάνεις οικογένεια και να την έχεις δίπλα σου για το υπόλοιπο της ζωής σου. Δε θα ήταν κακή ιδέα να κάνουμε εκπομπή μαζί. Αν προκύψει να κάνουμε κάτι τηλεοπτικά ‘έξυπνο’, δε θα έλεγα ‘όχι’. Στο πρώτο μας ραντεβού πήγα Θεσσαλονίκη να ‘εξηγηθώ’ στους γονείς της».

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook