Η σουίτα που έμεινε στον Πύργο , τα μεζεδάκια και το ούζο που άρεσαν στην Αντζελίνα Τζολί.

«Είναι από τους πιο ευγενείς ανθρώπους που έχουν μείνει στο ξενοδοχείο. Δεν ζητήθηκε τίποτα έξτρα, ήταν πολύ απλή. Αρκέστηκε σε αυτό που της προσφέραμε», είπε στο Live News, ο γενικός διευθυντής του ξενοδοχείου.

Το Live News «τρύπωσε» μέσα στην σουίτα που έμεινε η Αντζελίνα Τζολί στον Πύργο κατά την τετραήμερη παραμονή της για τα γυρίσματα της ταινίας για τη ζωή της Μαρίας Κάλλας.

Δύο τεράστια υπνοδωμάτια, ευρύχωρο σαλόνι με τραπεζαρία και καθιστικό, τρία πολυτελή μαρμάρινα μπάνια με τζακούζι και ντους και μια ιδιωτική πισίνα στη βεράντα.

Ο Παντελής Γάσπαρης, είναι γενικός διευθυντής του ξενοδοχείου και μίλησε στο Live News.

«Είναι από τους πιο ευγενείς ανθρώπους που έχουν μείνει στο ξενοδοχείο. Δεν ζητήθηκε τίποτα έξτρα, ήταν πολύ απλή. Αρκέστηκε σε αυτό που της προσφέραμε».


Η Ελένη Ασημακοπούλου μπαίνει στο αυτοκινητάκι του γκολφ που θα την οδηγήσει στην προεδρική σουίτα του 5άστερου ξενοδοχείου, που φιλοξένησε την μεγάλη χολιγουντιανή σταρ από το βράδυ του Σαββάτου.

«Βρισκόμαστε στην προεδρική σουίτα ”Φαίδρα” την νοίκιασε η παραγωγή για την Αντζελίνα. Η σουίτα είναι 110 τετραγωνικά, έχει δύο υπνοδωμάτια, 3 μπάνια, ιδιωτική πισίνα, ένα καθιστικό».

Έπαιρνε το πρωινό της στη σουίτα το οποίο περιλάμβανε: αυγά ποσέ, μια φέτα μαύρο ψωμί και αβοκάντο.

«Ξυπνούσε 5 η ώρα για μακιγιάζ κτλ, έπαιρνε πρωινό στις 7 έφευγε και γυρνούσε αργά το απόγευμα».

Μόνο το Σάββατο έφαγε στο εστιατόριο του ξενοδοχείου μαζί με τους δύο γιους της. Γεύτηκε την ελληνική κουζίνα ενώ ενθουσιάστηκε με τις ψητές γαρίδες, τα ντολμαδάκια αλλά και το ούζο που της προσέφεραν μαζί με μεζεδάκια.
«Καλαμαράκια, το σαγανάκι, χωριάτικη, ντολμαδάκια. Ζήτησε μόνο να φάει σε ένα εστιατόριο με τα παιδιά της. Δεν ζήτησε να είναι prive της το προσφέραν».

Στο δωμάτιο της ζήτησε να υπάρχουν σε αφθονία ξηροί καρποί και φρούτα.

Επόμενος σταθμός Βουδαπέστη
Μετά τη θαλαμηγό του Αριστοτέλη Ωνάση, τα γυρίσματα της ταινίας για τη ζωή της Μαρίας Κάλλας θα συνεχιστούν στην επιβλητική όπερα της Ουγγαρίας.

Οι διαστάσεις του κτιρίου εντυπωσιακές το ίδιο και το εσωτερικό της με την μεγαλοπρεπή σκάλα, το κόκκινο χαλί, τον πολυέλαιο και το ζωγραφισμένο ταβάνι και την εντυπωσιακή λυρική σκηνή εκεί όπου θα αναβιώσουν ξανά οι ένδοξες ημέρες της Μαρίας Κάλλας.

Σύμφωνα με ουγγρικά μέσα, η Αντζελίνα Τζολί θα έχει στη Βουδαπέστη και τα μικρότερα παιδιά της, την 17χρονη Σιλόχ και τα δίδυμα, Vivienne και Κnox. Δεν αποκλείεται να επιλέξουν στην ίδια πολυτελή βίλα που είχαν μείνει πριν λίγα χρόνια λίγο έξω από τη Βούδα.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook