« Ήμουν σε σχέση με κοπέλα 20 χρόνια μικρότερη από εμένα», αποκάλυψε ο ράπερ.

Για τις αλλαγές στην εμφάνισή του, τον γάμο του που κράτησε 2 χρόνια και το φλερτ που δέχεται στα social media, μίλησε ο Μπο.

Ο ράπερ αποκάλυψε στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» ότι κάνει baby botox, βάφει τα μαλλιά του και είχε σχέση με κοπέλα είκοσι χρόνια μικρότερή του.

Ο Μπό ανέφερε πως η συνεργασία του με τον Τριαντάφυλλο ήταν πολύ αυθόρμητη, ενώ εκείνος που του λείπει από τον χώρο είναι ο Νότης Σφακιανάκης.

«Μου έδωσε πολλά. Ποσπάθησα να επικοινωνήσω με τον Νότη, αλλά δεν τον βρίσκει κανείς»

Για το Survivor All Star σχολίασε ότι ήταν σαπουνόπερα, ενώ αποκάλυψε πως χάλασε η… κουμπαριά με τον Διονύση Σχοινά.

«Ο γάμος μου κράτησε μόνο 2 χρόνια. Την ημέρα του γάμου μου δεν ήρθε ο κουμπάρος, ο οποίος ήταν ο Διονύσης Σχοινάς. Ο Διονύσης ήταν ο «φανταστικός» μου κουμπάρος, ξαναμιλήσαμε μετά από καιρό», είπε.

Ο Μπό θα ήθελε να γίνει πατέρας, ενώ είπε πως το στήριγμά του είναι ο Θεός.

«Δέχομαι φλερτ στα social, θα στείλω κι εγώ κάτι ευγενικά και ανθρώπινα. Ήμουν σε σχέση με κοπέλα 20 χρόνια μικρότερη από εμένα», είπε.

«Νιώθω ότι είμαι ένας 50άρης στα 35 του. Μπορεί να είσαι 50 και να νιώθεις πολύ καλά με τον εαυτό σου. Κάνω baby botox, μου αρέσουν οι άντρες που προσέχουν τον εαυτό τους. Τώρα που έχω βγάλει κάποιες άσπρες τρίχες, καμία φορά τις βάφω για να είμαι πιο γοητευτικός», είπε.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook