Πολλοί που είδαν τις φωτογραφίες εικάζουν ότι το ζευγάρι πιθανόν περιμένει δίδυμα.

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος και η Δήμητρα Βαμβακούση λίγες εβδομάδες μετά τον θρησκευτικό τους γάμο, αποφάσισαν να κοινοποιήσουν ότι σύντομα θα γίνουν γονείς.

Και διάλεξαν τη σημερινλη μέρα με αφορμή την ονομαστική εορτή της Δήμητρας Βαμβακούση.

Το απόγευμα της Πέμπτης 26/10 η σύζυγος του επωνομαζόμενου και Ντάνου, δημοσίευσε δύο φωτογραφίες στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, όπου ποζάρει με τον Γιώργο Αγγελόπουλο φορώντας δύο πιπίλες και έτσι ανακοίνωσαν εμμέσως, ότι περιμένουν το πρώτο τους παιδί.

«Ο Άγιος Δημήτριος να σας φωτίζει. Χρόνια πολλά με υγεία , σας ευχαριστούμε για τις ευχές σας», έγραψε η Δήμητρα Βαμβακούση στην λεζάντα της ανάρτησής της.

Πολλοί αναγνώστες κάνουν λόγο για δίδυμα, εξαιτίας της ανάρτησής τους με τις δυο πιπίλες ωστόσο αυτό δεν έχει επιβεβαιωθεί.


Οι πρώτες φήμες για εγκυμοσύνη ξεκίνησαν την ημέρα που το ζευγάρι ανέβηκε τα σκαλιά της εκκλησίας και η Δήμητρα Βαμβακούση εμφανίστηκε με φουσκωμένη κοιλίτσα.

Οι δυο τους ωστόσο, είχαν επιλέξει αρχικά να μην κάνουν γνωστή την εγκυμοσύνη καθώς ο Γιώργος Αγγελόπουλος μία μέρα μετά τον γάμο του έχασε την αγαπημένη του μητέρα και το ζευγάρι πέρασε και περνά δύσκολες ώρες.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook