Ο κ. Μπιμπίλας αναφέρει ότι το ΣΕΗ έχει συνεχώς καινούργια μέλη και πως ο ίδιος έχει συνεργαστεί με πολύ μεγάλα ονόματα του θεατρικού χώρου.

Μια σαρκαστική απάντηση έλαβε από τον Σπύρο Μπιμπίλα και το Σωματείο Ελλήνων Ηθοποιών ο Δημήτρης Λιγνάδης, αναφορικά με τις δηλώσεις του ότι ο Μπίμπιλας είναι «μέτριος» ηθοποιός και ότι στοχοποιήθηκε από το ΣΕΗ επειδή δεν χρησιμοποιούσε ηθοποιούς που είναι μέλη στο διοικητικό συμβούλιό του.

Ο κ. Μπιμπίλας αναφέρει ότι το ΣΕΗ έχει συνεχώς καινούργια μέλη και πως ο ίδιος έχει συνεργαστεί με πολύ μεγάλα ονόματα του θεατρικού χώρου. Στο τέλος, αναφέρει χαρακτηριστικά ότι «Η άνοιξη θα ξανάρθει».

Δείτε την ανάρτησή του:

«Το πανταχόθεν βαλλομενο Σωματείο μας των ηθοποιών δυναμώνει…Έχουμε νέες εγγραφές με αμείωτο ρυθμο.Αυτο μας τιμά και μας χαροποιει εμάς τους «μέτριους», που μας είχαν για συνεργάτες σπουδαίοι θεατράνθρωποι όπως ο Ζυλ Ντασσεν, Μάνος Χατζιδάκις, Γιώργος Μιχαηλίδης, Γιάννης Κακλεας, Γιώργος Μεσσάλας, Κοραής Δαματης, Πέτρος Ζουλιας, Ελένη Μαβιλη, Νίκος Ζερβός, Νίκος Κούνδουρος, Γιώργος Χαραλαμπίδης,Γιωργος Πανουσοπουλος,Τωνια Μαρκετακη, Νίκος Νικολαιδης, Λίλυ Μελεμε, Κώστας Χαραλάμπους, Άννα Χατζησοφιά, Κάρολος Ζωναράς, Κώστας Λυχναράς, Βασίλης Πατάκης, Μάριος Ρετσιλας και τόσοι αλλοι… Η άνοιξη θα ξαναρθει….»

Το πανταχόθεν βαλλομενο Σωματείο μας των ηθοποιών δυναμώνει…Έχουμε νέες εγγραφές με αμείωτο ρυθμο.Αυτο μας τιμά και…

Posted by Σπύρος Μπιμπίλας on Thursday, February 25, 2021

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook