Εντυπωσιακή η εμφάνιση της Δέσποινας Βανδή σε event στην Κύπρο.

Η Δέσποινα Βανδή βραβεύτηκε ως «SUPER Adult Γυναίκα» και αφιέρωσε το βραβείο της στις «γυναίκες που ζούν τη ζωή τους όπως θέλουν».

Μία διαφορετική εμφάνιση έκανε η Δέσποινα Βανδή σε μουσικό σόου, το βράδυ της Τετάρτης 8 Νοεμβρίου.

Η Δέσποινα Βανδή, ανέβηκε στη σκηνή για το event των Super Music Awards στην Κύπρο, με μία μαύρη ολόσωμη φόρμα με ανοίγματα και ένα μαστίγιο στο χέρι.

Είπε δύο από τα τραγούδια της, ενώ στεκόταν στη μέση του κύκλου που είχαν δημιουργήσει γύρω της, οι χορεύτριες που τη συνόδευαν στη σκηνή.
Δείτε τα βίντεο

@panikrecords

Ya Habibi…#yahabibi #kings #despinavandi #superfmmusicawards #superfmradio #cityofdreamsmediterranean #sma23 #panikrecords #greekmusic #greeksongs #foryou

♬ πρωτότυπος ήχος – Panik Records

@panikrecords

Σ’αγαπάω και δεν πάω καλά…#despinavandi #sagapaokaidenpaokala #superfmmusicawards #superfmradio #cityofdreamsmediterranean #sma23 #panikrecords #greekmusic #greeksongs #foryou

♬ πρωτότυπος ήχος – Panik Records

Η Δέσποινα Βανδή βραβεύτηκε ως «SUPER Adult Γυναίκα» και θέλησε να αφιερώσει το βραβείο της, στις «γυναίκες εκείνες που ζουν τη ζωή τους όπως θέλουν και όχι όπως ορίζουν τα θέλω των άλλων».

Η δήλωση της κατά την παραλαβή του βραβείου: «Θα ήθελα να αφιερώσω αυτό το βραβείο σε όλες αυτές τις υπέροχες γυναίκες που διεκδικούν την ευτυχία τους, σε όποια φάση της ζωής τους. Σε όλες τις γυναίκες που ζουν τη ζωή τους με βάση τα δικά τους θέλω και όχι με βάση τα θέλω των άλλων. Σας αγαπώ και είμαι δίπλα σας».

https://www.tiktok.com/@greektvision/video/7299204778502917408?embed_source=%3Bnull%3Bembed_blank&refer=embed&referer_url=www.protothema.gr%2Flife-style%2Farticle%2F1433793%2Fdespoina-vandi-me-mastigio-pano-sti-skini-deite-video%2F&referer_video_id=7299204778502917408

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook