Το μοντέλο μίλησε για το παιχνίδι επιβίωσης και κατακεραυνώνει συμπαίκτες της.

Η Κάτια Ταραμπάνκο βρέθηκε το βράδυ της Πέμπτης στο 2Night Show και τον Γρηγόρη Αρναούτογλου και μίλησε για τα πάντα. Τι είπε για το ρύζι που «έκλεψε», τους συμπαίκτες που δεν την στήριξαν και τα κιλά που έχασε.

«Νόμιζα ότι είχα λύσει με τα παιδιά το θέμα του ρυζιού γιατί είχαμε μιλήσει και νόμαζα ότι το είχαμε κλείσει. Από ότι είδα όμως μετά συνεχίστηκε να αναφέρεται το όνομα μου γύρω από αυτό. Θα ήθελα ίσως να μείνω λίγες μέρες ακόμα για να εξηγήσω και να το κλείσω το θέμα περί ρυζιού και λαδιού» πρόσθεσε η Κάτια Ταραμπανκό. «Σίγουρα έχω αφήσει ανοιχτούς λογαριασμούς με τον εαυτό μου γιατί ήθελα να φτάσω πολύ πιο μακριά από όσο έφτασα. Θα πήγαινα ξανά αλλά προετοιμασμένη με παραπάνω κιλά, αυτό είναι το μόνο σίγουρο».

«Αν είχα μια ομάδα, η οποία λειτουργούσε όντως σαν ομάδα έτσι όπως το έλεγαν δεν θα κρατούσα ποτέ μόνο για μένα το ρύζι. Αλλά επειδή ήμουν μέσα και έβλεπα πως αυτή η ομάδα πίσω από τις κάμερες δεν λειτουργούσε σαν ομάδα, θεώρησα καλό εκείνη τη στιγμή να σώσω τον εαυτούλη μου».

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook