Στο Κοιμητήριο του Παλαιού Φαλήρου το τελευταίο «αντίο», σήμερα, από τους συγγενείς και τους φίλους της ηθοποιού. Η τελευταία επιθυμία της.

Συντετριμμένοι φίλοι και συγγενείς στην κηδεία της Κάτιας Νικολαίδου με την μητέρα της να φτάνει στην εκκλησία υποβασταζόμενη από τον αδελφό της.

Η Κάτια Νικολαΐδου έφυγε από τη ζωή την περασμένη Τετάρτη έπειτα γενναία μάχη που έδωσε με τον καρκίνο για πάνω από μία δεκαετία.

Ο θάνατός της προκάλεσε απέραντη θλίψη σε όσους είχαν συνεργαστεί μαζί της, στο θέατρο ή την τηλεόραση.
Στο Κοιμητήριο του Παλαιού Φαλήρου το τελευταίο «αντίο», λένε σήμερα, , συγγενείς, φίλοι και συνάδελφοι της ηθοποιού.

Με ανάρτηση στα social media, ο αδελφός της Κάτιας Νικολαΐδου εξέφρασε την επιθυμία της οικογένειας, αντί για στεφάνι, όποιος θέλει να ενισχύσει οικονομικά τον σύλλογο φίλων παιδιών με καρκίνο «Ελπίδα».
Η ανάρτηση του Τάκη Νικολαΐδη

Επιθυμία της ηθοποιού, όπως ενημέρωσε ο αδερφός της, Τάκης Νικολαΐδης, ήταν αντί για στεφάνι να υπάρξει συνδρομή στον σύλλογο φίλων παιδιών με καρκίνο «Ελπίδα» για τα παιδιά που πάσχουν από καρκίνο.

«Ενημερώνω όσες και όσους δεν έχω προλάβει ότι η κηδεία της αγαπημένης μου αδερφής Κάτιας Νικολαΐδου θα γίνει τη Δευτέρα 13/11/23 στις 11 το πρωί στο κοιμητήριο Παλαιού Φαλήρου. Θα ήθελα επίσης να σας ενημερώσω για όσους θέλουν… αντί για στεφάνι θα υπάρχει ο σύλλογος φίλων παιδιών με καρκίνο Ελπίδα για τα παιδιά που πάσχουν από καρκίνο. Θα ήταν μεγάλη χαρά και επιθυμία της αδερφής μου», αναφέρει στην ανάρτησή του ο Τάκης Νικολαΐδης.

Η Κάτια Νικολαΐδου γεννήθηκε το 1965 στο Αιγάλεω. Εμφανίστηκε για πρώτη φορά σε τηλεοπτικό ρόλο το 1992 στη σειρά «Τμήμα Ηθών» ενώ ακολούθησαν πολλές εμφανίσεις σε τηλεοπτικές σειρές. Το 1999 πρωταγωνίστησε στην ταινία του Νίκου Περάκη «Θηλυκή εταιρεία», ενώ μετείχε και στην επόμενη ταινία του «Η Λίζα και όλοι» Ακολούθησαν ρόλοι σε σειρές όπως το «Ο Ιούδας φιλούσε υπέροχα» και το «Θα σε δω στο πλοίο».

Από το 2005 μέχρι το 2007 συνεργάστηκε με τον σκηνοθέτη Πάνο Κοκκινόπουλο πρωταγωνιστώντας σε 15 επεισόδια της σειράς «10η εντολή».

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook