Μιλά πρώτη φορά για τον θάνατο της μητέρας του ενώ εξομολογείται και πόσο πολύ του συμπαραστάθηκε η Δήμητρα Βαμβακούση.

Καλεσμένος στην εκπομπή «Ελένη» βρέθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής ο Γιώργος Αγγελόπουλος, ο οποίος αναφέρθηκε στους δύσκολους μήνες της αρρώστιας της μητέρας του, ενώ αποκάλυψε και πώς γνωρίστηκε με τη σύζυγο του.

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος στην πρώτη του τηλεοπτική εμφάνιση μετά τον γάμο του με τη Δήμητρα Βαμβακούση, την χαρμοσύνη είδηση της εγκυμοσύνης της αλλά και για την απώλεια της μητέρας του μια μέρα μετά τον γάμο τους.

Για τα όσα βίωσε την προηγούμενη περίοδο της ζωής σημείωσε: «Είχαμε μία πολυετή ταλαιπωρία 20 ετών. Πέρυσι είχαμε ένα πολύ δύσκολο τρίμηνο και φέτος από τον Δεκέμβρη που έκανε (η μητέρα μου) κάποιες εξετάσεις το ένα έφερε το άλλο μένοντας έξι μήνες στο νοσοκομείο πηγαινοερχόμενη. Ήταν μία δύσκολη χρονιά. Έπρεπε να παίζω ένα ρόλο θεατρικό καθαρά, γιατί η μαμά μου δεν γνώριζε ακριβώς τι συμβαίνει. Η στήριξη της Δήμητρας σε έμενα όλη αυτή την περίοδο ήταν σημαντική. Είναι πολύ ιδιαίτερο ένας άνθρωπος που γνωρίζεις λίγο χρονικό διάστημα να κάνει το πρόβλημά σου πρόβλημα του».

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος για την Δήμητρα Βαμβακούση
Ειδικά για την σύζυγό του, Δήμητρα Βαμβακούση είπε: «Είναι ξεκάθαρο ότι ήθελα κι ήθελε. Δεν μας γνώρισε ο ιερέας. Η Δήμητρα είναι κοντά στην εκκλησία και σε μία από τις επισκέψεις στην Ελλάδα που είχε έρθει να δει την οικογένειά της σε διακοπές, επισκέφθηκε την εκκλησία που έτυχε να είμαι κι εγώ. Δεν μας γνώρισε ο πνευματικός μας. Ήταν τυχαίο, αλλά όχι και τυχαίο».

Αναφορικά με την σχέση που έχει με την θρησκεία δήλωσε: «Η θρησκεία είναι ένα θέμα που βάλλεται και πιστεύω ότι είναι καθαρά προσωπική υπόθεση του καθενός. Για εμένα το πιο σημαντικό είναι πώς θα δώσουν να κατανοήσει σε ένα παιδί τι σημαίνει η πίστη και η θρησκεία μας. Εγώ θα ήθελα τα παιδιά μου να εκκλησιάζονται. Κάποιες στιγμές που ήταν πολύ δύσκολες, ο Θεός ήταν και θα είναι ένα στήριγμα για εμένα».

Τα έντονα αντιφατικά συναισθήματα που είχε μέσα του ο Γιώργος Αγγελόπουλος την ημέρα του γάμου του παραδέχθηκε: «Ήταν δύσκολο γιατί το καλοκαίρι που είπαμε ότι θα παντρευτούμε ήταν δύο μήνες πριν το γάμο που ονειρευόταν σαν μάνα να είναι εκεί. Με βοήθησε η εγκυμοσύνη, στην μάνα μου στην απόφαση του γάμου ”πάταγα” εκεί, δεν της έλεγα για τον αντίστροφο χρόνο που μέτραγε».

Τι είναι αυτό που αγαπάει πιο πολύ στην Δήμητρα Βαμβακούση;
«Δεν είναι μόνο ένα πράγμα. Η καλοσύνη που έχει, ειδικά η ψυχή της. Είναι μία πολύ όμορφη κοπέλα, αλλά η ψυχή είναι κάτι άλλο. Γενικά όμως οι σχέσεις χρειάζονται δουλειά. Έχουμε μία όμορφη σχέση. Η Δήμητρα είναι γλυκιά και θετική».

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος για την σειρά «Η Γη της Ελιάς»
Ο Γιώργος Αγγελόπουλος πρωταγωνιστεί στην σειρά του MEGA «Η Γη της Ελιάς» υποδυόμενος τον Ορέστη που ζει με μεταμοσχευμένη καρδιά. Αναφορικά με τον ρόλο του είπε:

«Είναι μεγάλη χαρά για εμένα που είμαι πάλι στην ομάδα του Ανδρέα, του Κούλη και της Βάνας. Διάβασα το σενάριο με την δανεική καρδιά που όντως αποτελούσε πριν από χρόνια ταμπού, εγώ έχω κολλητό που ζει έτσι εδώ και 20 χρόνια που εντελώς συμπωματικά είναι κι από την Κύπρο».

Μάλιστα, καταλήγοντας ο Γιώργος Αγγελόπουλος έκανε και μία αποκάλυψη σχετικά με το μέλλον του ρόλου του λέγοντας: «Κάποια στιγμή ο ”Ορέστης” θα έχει και μία νέα γνωριμία».

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook