«Όλοι οι πανεπιστημιακοί της χώρας ασχολούνται με τη "χοντρή νευρικιά", είπε με αφορμή την κίνηση της ΄Αλκηστις Πρωτοψάλτη να αφαιρέσει τη λέξη από το τραγούδι

Πριν από λίγες μέρες, η Άλκηστις Πρωτοψάλτη τραγούδησε σε συναυλία της με τον Γιώργο Νταλάρα το «Πάμε στον Άδωνη για καφέ» αλλά αφαίρεσε τη λέξη «χοντρή» από τους στίχους του Σταμάτη Κραουνάκη, ο οποίος και τοποθετήθηκε σχετικά με αυτό.

Το πρωί του Σαββάτου 18 Νοεμβρίου, μίλησε στην εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι», εκφράζοντας την ενόχλησή του για τις διαστάσεις που πήρε το θέμα.

«Όλοι οι πανεπιστημιακοί της χώρας ασχολούνται με τη “χοντρή νευρικιά” του Άδωνι;» είπε αρχικά.
Στη συνέχεια, αφού περιέγραψε την ιστορία γύρω από το πώς έγραψε τους στίχους, ακολούθησε η έντονη αντίδρασή του. Συγκεκριμένα, όταν ο δημοσιογράφος τον ρώτησε: «Είναι καλύτερη η κοινωνία που από σήμερα που δεν χρησιμοποιούμε τη λέξη χοντρή…» και πριν ολοκληρώσει, ο συνθέτης τον διέκοψε, λέγοντας: «Δεν βαριέσαι; Αν σου πω τι τράβηξα για να πει η Άλκηστη τη λέξη “τεκνά” που δεν ήθελε να την πει. Η τέχνη, το τραγούδι τα κάνει αυτά. Λογόκρινε κανείς τους ρεμπέτες;».

«Αφήστε τις μουσικές, αφήστε τα παιδιά, αφήστε τον κόσμο, αφήστε τα ρεύματα να κινούνται. Δεν θα πάμε εμείς ας πούμε να κάνουμε τα κοντρόλ σε αυτή την ιστορία».

Σε ερώτηση για το αν του λείπει η Άλκηστις Πρωτοψάλτη απάντησε: «Και βέβαια μου λείπει».

«Γιατί δεν την παίρνεις ένα τηλέφωνο;» του είπε ο ρεπόρτερ, με τον Σταμάτη Κραουνάκη να απαντά: «Όταν έρθει η ώρα, θα με πάρει, θα την πάρω, θα δούμε».

Επίσης δήλωσε σφόδρα ενοχλημένος με τις διαστάσεις που έχει πάρει το θέμα:

«Την ημέρα του ”Εδώ Πολυτεχνείο” η ”ανάπηρη” δημοσιογραφία και τα κανάλια ασχολούνται με τη ”χοντρή” του ”Άδωνι”. Αυτό είναι αίσχος.

Συμπαθώ τον Κασσελάκη και έχουμε καλή επικοινωνία
Αναφορικά με τα τεκταινόμενα στο κόμμα του ΣΥΡΙΖΑ σχολίασε: «Οι Αριστεροί να έχουν μυαλό να μην σπάνε τα σπίτια τους. Συμπαθώ τον Κασσελάκη κι έχουμε καλή επικοινωνία. Μου άρεσε ο Στέφανος Κασσελάκης στον Νίκο Χατζηνικολάου, γιατί είναι clear, καθαρός. Δεν τρέχει και τίποτα το 2023 που πρόβαλε τη σχέση του με τον Tyler, άλλοι κόμπλαραν κι άλλοι χάρηκαν. Εγώ είμαι με αυτούς που χάρηκαν».

Ειδικά για την πολιτική τοποθέτηση που έκανε δήλωσε ο Tyler McBeth μέσα από την εκπομπή του κ. Χατζηνικολάου είπε ο Σταμάτης Κραουνάκης «γιατί να μην σχολιάζει πολιτικά θέματα».

Ενώ για την παραποίηση της φωτογραφίας του με τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης με τον σύζυγό του στο Ηρώδειο σημείωσε: «Πρέπει να έχουμε χιούμορ κι αυτοσαρκασμό».

Με αφορμή την πρόσφατη επέτειο του Πολυτεχνείου τόνισε: «Στις μέρες μας έχει αλλάξει ο ρυθμός του συνθήματος ”Ψωμί – Παιδεία – Ελευθερία”. Τότε είχε δυναμική και παλμό».

Ο Σταμάτης Κραουνάκης έγραψε ένα λαϊκό δίσκο με βασικό ερμηνευτή τον Χρήστο Γεροντίδη που περιλαμβάνει και τρεις εκπληκτικές ερμηνείες της Δήμητρας Γαλάνη.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook