Η Ανθή Σαλαγκούδη αποχώρησε από το Survivor στο επεισόδιο της Τετάρτης.

Η πρώην παίκτρια αποχαιρέτησε τους συμπαίκτες της στο συμβούλιο του νησιού και πρόκειται να αναχωρήσει από τον Άγιο Δομίνικο και να επιστρέψει στην Ελλάδα.

Το πρωί της Παρασκευής η δημοσιογράφος Έλενα Πολυκάρπου αποκάλυψε στην εκπομπή «Ευτυχείτε» πώς κύλησαν οι πρώτες ώρες της Ανθής Σαλαγκούδη μετά την αποχώρησή της από το Survivor.

«Οι πρώτες ώρες στον Άγιο Δομίνικο, που έφυγε από το ένα ξενοδοχείο και πήγε στο πεντάστερο. Και πριν σε ξενοδοχείο ήταν, ηλιοθεραπείες έκανε η κοπέλα, δεν έκανε και τίποτα. Να πούμε ότι σε ανθρώπους της παραγωγής φέρεται να είπε ότι ουσιαστικά και να μην την διώχνανε, θα έφευγε από μόνη της. Μετά από 45-46 ημέρες που είναι μέσα στο survivor κατάλαβε ότι δεν μπορούσε. Ο λόγος που δεν μπορούσε ήταν το bulling αλλά και η πολύ έντονη πίεση που της ασκούσαν οι συμπαίκτες της. Όλοι οι παίκτες πριν μπουν και μετά όταν βγουν το ξενοδοχείο πεντάστερο από όσο μου έχουν πει. Περνάνε καταπληκτικά. Τα αποτελέσματα της ψηφοφορίας έδειχναν πιο δημοφιλή παίκτρια την Μαριάνθη. Τη νέα παίκτρια», είπε η δημοσιογράφος.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook