Ο αγαπημένος λαϊκός τραγουδιστής και η εκρηκτική ποπ σταρ, ένωσαν της δυνάμεις τους και όπως φάνηκε από την ανταπόκριση του κοινού στην πρεμιέρα, ο συνδυασμός τους είναι μοναδικός.

Ο Αντώνης Ρέμος και η Ελένη Φουρέιρα μίλησαν στο «MEGA Καλημέρα» για τη συνεργασία τους σε γνωστό νυχτερινό κέντρο.

Πρεμιέρα έκαναν το βράδυ του Σαββάτου ο Αντώνης Ρέμος και η Ελένη Φουρέιρα σε γνωστό νυχτερινό κέντρο της Αθήνας.

Ο αγαπημένος λαϊκός τραγουδιστής και η εκρηκτική ποπ σταρ, ένωσαν της δυνάμεις τους και όπως φάνηκε από την ανταπόκριση του κοινού στην πρεμιέρα, ο συνδυασμός τους είναι μοναδικός.

Ο Αντώνης Ρέμος και η Ελένη Φουρέιρα μιλούν για τη συνεργασία τους στη νυχτερινή Αθήνα.

«Δεν μπορούσα να είχα καλύτερο δίδυμο για φέτος. Έχω εξαντλήσει την ενέργεια μου με το μωρό. Ο Αντώνης είναι ο σπουδαιότερος Έλληνας καλλιτέχνης, τιμή μου, που με επέλεξε ξανά να συνεργαστούμε. Ο σύντροφός μου, Αλμπέρτο Μποτία δεν ήρθε στην πρεμιέρα γιατί έπρεπε να προσέχει το μωρό. Είναι ονειρικά με το μωρό μου, είναι οι πιο ωραίοι μήνες της ζωής μου», ανέφερε η Ελένη Φουρέιρα για την συνεργασία της με τον Αντώνη Ρέμο αλλά και για το παιδί της.

«Εγώ είμαι ο superman και η Ελένη η wonder woman. Δεν δίνω συμβουλές στην Ελένη για το παιδί, δεν υπάρχει σχολή γονέα. Έχω κάνει πολλές κουμπαριές. Θα είμαι δίπλα της», είπε χαρακτηριστικά ο Αντώνης Ρέμος.

Θα γίνονταν… κουμπάροι;
«Η Ελένη Φουρέιρα απάντησε πως, «δεν χρειάζεται μία κουμπαριά για να έχουμε μία βαθιά φίλια. Νιώθω ότι έχω οικογενειακή σχέση με τον Αντώνη. Κάθε φορά που συνυπάρχω με τον Αντώνη είναι ένα όνειρο και γίνεται η καλύτερη σεζόν της καριέρας μου».

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook