Δήμητρα Βαμβακούση για Γιώργο Αγγελόπουλο: Ανυπομονώ να τον δω μπαμπά (video)
To φύλο και το όνομα του μωρού δεν μπορώ να το αποκαλύψω, είπε πρώην παίκτρια του Survivor
Η Δήμητρα Βαμβακούση έκανε δηλώσεις για τον Γιώργο Αγγελόπουλο, το γάμο τους αλλά και την εγκυμοσύνη της.
Η πρώην παίκτρια του Survivor μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «I Love ΣουΚου» και αρχικά, ανέφερε: «Ανυπομονώ να δω τον Γιώργο μπαμπά, για εμένα είναι κάτι πολύ πρωτόγνωρο».
Στη συνέχεια, πρόσθεσε: «Απ’ ό,τι μου λένε οι γύρω μου και οι φίλοι μου, θα με ολοκληρώσει και σαν γυναίκα. Ο Γιώργος είναι πολύ στοργικός μαζί μου. Το φύλο του μωρού δεν είναι κάτι που το φωνάζω και το μοιράζομαι. Θεωρώ ότι είναι κάτι προσωπικό, είναι η οικογένειά μας. Δεν το βροντοφωνάζουμε και το κρατάμε πιο πολύ για εμάς».
Τέλος, μίλησε για τον γάμο τους, αλλά και την απώλεια της μητέρας του Γιώργου Αγγελόπουλου.
«Ήταν μια δύσκολη περίοδος, με συναισθηματικές διακυμάνσεις, θετικές και αρνητικές. Ήταν και ο γάμος μας. Έγιναν όλα μαζί και προσπαθούσαμε να το διαχειριστούμε. Δεν μπορώ να σας πω για το όνομα του παιδιού, είναι κάτι στο μεταξύ μας. Αυτό που μας νοιάζει είναι να είναι υγιές», εξήγησε.
Ολες οι Ειδήσεις
- Λούτσα: Ηχητικό ντοκουμέντο σοκ από το τροχαίο με θύμα τον 15χρονο – «Τον αδελφό τους χάσανε», λέει η αδελφή του οδηγού
- Σοκ στην Κρήτη: 63χρονος υπό την επήρεια μέθης μαχαίρωσε θανάσιμα τον 67χρονο αδελφό του
- Χειρουργήθηκε ο Χρήστος Δάντης: Η ανάρτηση της συντρόφου του μετά την επέμβαση
- Αλεξάνδρα Νίκα: Το τρυφερό φιλί με τον Κωνσταντίνο Αργυρό – «Ο παντοτινός μου έρωτάς»
- Βόλος – Άρης 1-1: Πήραν το βαθμό αλλά έχασαν ευκαιρία 6άδας οι γηπεδούχοι
- Λεβαδειακός – Ολυμπιακός 0-0: Μπλόκαρε και… στον παίκτη παραπάνω!
- Η «Καθημερινή της Κυριακής»
- Το «Πρώτο Θέμα» της Κυριακής»
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr
Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook