Θύμα κλοπής έπεσε στο αεροδρόμιο ο Λευτέρης Πανταζής.

Την περιπέτεια του αποκάλυψε ο ίδιος ο τραγουδιστής στην εκπομπή «Γεια Σου», το μεσημέρι του Σαββάτου.
Ο δημοφιλής καλλιτέχνης, ο οποίος κάθε Πέμπτη εμφανίζεται στην Θεσσαλονίκη έχασε ένα τσαντάκι με πολύτιμα πράγματα, το οποίο φαίνεται πως του το πήραν ανοίγοντας τις αποσκευές του!

Ο Λευτέρης Πανταζής μίλησε τηλεφωνικά στην εκπομπή του ΣΚΑΪ και αποκάλυψε πως αυτή είναι η δεύτερη φορά μέσα σε τρεις μήνες που χάνει κάτι προσωπικό του.

«Εγώ δίνω τον σάκο μου στις αποσκευές, γιατί έχω μέσα σπρέι και τα λοιπά. Έχω συνήθως ένα κοστούμι μαζί μου και μία τσάντα με πράγματα που χρειάζομαι. Το κοστούμι το παίρνω μαζί μου, την τσάντα τη δίνω κλειδωμένη στις αποσκευές», σημειώνει ο τραγουδιστής.

«Είχα ένα τσαντάκι μαύρο μεγάλου οίκου μόδας. Σαν νεσεσέρ μικρό, άδειασε τη τσάντα μου κάποιος και πήρε μόνο αυτό το τσαντάκι. Στο αεροδρόμιο. Πήγα στο δωμάτιο του ξενοδοχείου, άνοιξα τη τσάντα και δεν υπήρχε το τσαντάκι. Δούλευα το βράδυ και δεν μπόρεσα να πάω στο αεροδρόμιο. Πήρα τηλέφωνο και μου είπαν σε λίγες μέρες θα με ενημερώσουν τι έγινε. Ήταν πολύ περίεργο. Μου άνοιξαν τη τσάντα και πήραν μόνο το τσαντάκι. Θα ακούσω πρώτα την αεροπορική εταιρεία και μετά θα κάνω καταγγελία» αποκάλυψε ο Λευτέρης Πανταζής.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook