Έναν έρωτα περιμένει η Κατερίνα Καινούργιου , ενώ η Ιωάννα Μαλέσκου αποκαλύπτει ότι ετοιμάζεται να εμφανιστεί και πάλι στην τηλεόραση από του χρόνου

Το «MEGA Καλημέρα» μίλησε με Έλληνες celebrities οι οποίοι αποκάλυψαν το τηλεοπτικό τους μέλλον.
Σε εκδήλωση παρευρέθηκαν Έλληνες διάσημοι, οι οποίοι τοποθετήθηκαν για τα τηλεοπτικά δρώμενα και αποκάλυψαν το τηλεοπτικό μέλλον τους.

«Κάνω τηλεοπτικές συζητήσεις για του χρόνου, δεν ξέρω αν θα κάνω ζωντανή η μαγνητοσκοπημένη εκπομπή. Και να μου έλεγαν να δημιουργήσω κόντρες, δεν θα το έκανα ποτέ», είπε η Ιωάννα Μαλέσκου.

«Κάνω συζητήσεις για εκπομπή του χρόνου», αποκάλυψε η Βίκυ Χατζηβασιλείου.

Η Κατερίνα Καινούργιου τοποθετήθηκε για το συμβάν με την Φαίη Σκορδά και μίλησε και για άλλους παρουσιαστές και για την τύχη της στον έρωτα.

«Δεν θέλω να μιλήσω για αυτό που συνέβη με τη Φαίη Σκόρδα. Ας έρθει πρώτα ένας έρωτας και βλέπουμε. Δεν βγαίνω έξω και μου την πέφτει το σύμπαν; Έχω κάνει την πρώτη κίνηση και μου βγήκε σε κακό, έχω φάει επικές χυλόπιτες. Μου αρέσει η αυτοαναφορικότητα στους παρουσιαστές. Με τον Λιάγκα δεν έχω ανταγωνισμό. Δεν έχω τίποτα με κανέναν. Με τον χάρη Λεμπιδάκη δεν έχω τίποτα προσωπικό», υπογράμμισε η παρουσιάστρια.

Η Μαρία Κορινθίου δήλωσε: «Είναι ωραία που απέχω φέτος τηλεοπτικά. Δεν έχει κάτι να μου προσφέρει η τηλεόραση. Η εκπομπή του Λιάγκα δεν με αντιπροσωπεύει και για αυτό έφυγα».

«Έχω πάει μέχρι τη Γερμανία να βρω το πρόσωπο που είχα ερωτευθεί, άλλα γύρισα άπραγος», αποκάλυψε ο Τρύφωνας Σαμαράς.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook