Σύμφωνα με το φιλικό της περιβάλλον η κατάσταση της υγείας της βελτιώθηκε, πήρε εξιτήριο από το «Υγεία» και επέστρεψε σπίτι της. Αναβλήθηκε ωστόσο η αποψινή της πρεμιέρα στο NOX

Με κορωνοϊό νοσηλευόταν τις τελευταίες δέκα ημέρες σε γνωστό ιδιωτικό θεραπευτήριο η μεγάλη ερμηνεύτρια του ελληνικού τραγουδιού Μαρινέλλα.

Σύμφωνα με πληροφορίες η Μαρινέλλα , ασθένησε στο τέλος της περασμένης εβδομάδας.

Μετά την διάγνωση κρίθηκε απαραίτητη η εισαγωγή της στο «Υγεία» για νοσηλεία, Ο Covid την «συνάντησε» σε μια περίοδο που θα παρουσίαζε το βιβλίο για την ζωή της, ενώ ετοίμαζε την επιστροφή της στη νυχτερινή Αθήνα με μια νέα παράσταση.

Γι’ αυτό το λόγο αναβλήθηκε αρχικά η παρουσίαση της αυτοβιογραφίας της, την οποία έγραψε ο στενός της φίλος Γιάννης Ξανθούλης και ήταν προγραμματισμένη για την Δευτέρα 20 Νοεμβρίου στο Μέγαρο Μουσικής. Για την αναβολή εξέδωσε σχετική ανακοίνωση ο εκδοτικός οίκος «Διόπτρα» από τον οποίο κυκλοφόρησε το βιβλίο «Μαρινέλλα: Οι νύχτες που έγιναν μεσημέρια».

Όπως ήταν αναμενόμενο μετά την εισαγωγή της της στο νοσοκομείο αναβλήθηκε και η σημερινή της πρεμιέρα στο νυχτερινό κέντρο NOX που είχε τον τίτλο «Σήμερα» την οποία έστηνε μαζί με την Μπέτυ Μαγγίρα εδώ και λίγο καιρό.

Σύμφωνα με το φιλικό της περιβάλλον η κατάσταση της υγείας της βελτιώθηκε, πήρε εξιτήριο από το «Υγεία» και επέστρεψε σπίτι της.

Πηγή: protothema.gr

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook