Αλέξης Κούγιας: Έχω μία προσωπική σχέση, οι δηλώσεις της Εύης Βατίδου μού δημιουργούν πρόβλημα” (video)

Η γυναίκα που έχω δίπλα μου είναι υψηλού επιπέδου, μου στάθηκε σε δύσκολες στιγμές», εξομολογήθηκε ο ποινικόλογος.
Οριστικά τέλος βάζει ο Αλέξης Κούγιας σε σενάρια και φήμες περί πιθανής επανασύνδεσης με την πρώην σύζυγο του Εύη Βατίδου
Ο γνωστός ποινικολόγος απάντησε μέσα από την εκπομπή «Happy Day» στις πρόσφατες δηλώσεις της πρώην συζύγου του, που μίλησε για ενδεχόμενο επανασύνδεσης μεταξύ τους.
«Θα παρακαλούσα την πρώην σύζυγό μου και μητέρα των παιδιών μας να μην ξεκινήσουμε έναν κύκλο και να μπει η προσωπική μου ζωή στο κάδρο. Θέλω να ξεκαθαρίσω ότι δεν υπάρχει καμία περίπτωση να υπάρξει επανασύνδεση», είπε χαρακτηριστικά ο Αλέξης Κούγιας.
Στη συνέχεια, πρόσθεσε: «Εδώ και αρκετά χρόνια, έχω μια προσωπική σχέση με μια εξαιρετική προσωπικότητα και όλες αυτές οι δηλώσεις της πρώην συζύγου μου δημιουργούν προβλήματα, γιατί κάποιος νομίζει ότι συμμετέχω κι εγώ σε αυτόν τον τρόπο σκέψης».
Αναφορικά με τη δήλωση που έκανε η Εύη Βατίδου, στην οποία υποστήριξε πως δεν εγκρίνει τη σύντροφο του Αλέξη Κούγια, ο ίδιος είπε: «Δεν απάντησα σε αυτή τη δήλωση. Ο Αλέξης Κούγιας σαν προσωπικότητα δεν θα επέστρεφε ποτέ σε μια σχέση που αλλοίωσε τον χαρακτήρα του. Μόνο καλό έχω κάνει στην Εύη Βατίδου».
Τέλος, δήλωσε: «Πρέπει να το ξεκόψουμε αυτό το θέμα και θα την παρακαλούσα να μην χρησιμοποιεί το όνομά μου για τέτοια θέματα. Η γυναίκα που υπάρχει στη ζωή μου είναι υψηλού επιπέδου, έχουμε μια φυσιολογική σχέση σε όλα τα επίπεδα και δεν ασχολείται με αυτά. Αυτή η κοπέλα στάθηκε δίπλα μου σε πολύ δύσκολες στιγμές».
Ολες οι Ειδήσεις
- Αντετοκούνμπο – Σενγκούν: Τέλος η κόντρα – «Ο αθλητισμός ενώνει, γράφει ο Γιάννης – Τρέφω μεγάλο σεβασμό για τους Έλληνες, λέει ο Τούρκος
- Γάζα: Ανελέητο σφυροκόπημα του Ισραήλ από στεριά και αέρα – Εικόνες βιβλικής καταστροφής – Καραβάνια αμάχων Παλαιστινίων ψάχνουν οδό διαφυγής – Βίντεο
- «The Chase»: Πρεμιέρα Δευτέρα 22 Σεπτεμβρίου στις 18:30 – Τρέϊλερ
- Νατάσα Θεοδωρίδου: Το απολαυστικό βίντεο να τραγουδά με την κόρη της
- Η πρώτη μάχη του Ολυμπιακού στο UEFA ChampionsLeague είναι στο MEGA
- «Απαραίτητο φως» – Από το ERTFLIX στην ΕΡΤ1: Η σειρά, που ενθουσίασε το κοινό, μας ταξιδεύει στην Αθήνα της γερμανικής Κατοχής και της δεκαετίας του 2000
- Οκτώ ερωτήσεις και απαντήσεις για την ευλογιά των προβάτων – Τα μέτρα για τον περιορισμό της νόσου
- «Η γη της ελιάς»: Επιστρέφει στο MEGA στις 21 Σεπτεμβρίου – Η Αθηνά ζητά διαζύγιο από τον Τζον – Δείτε το τρέϊλερ
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr
Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook