Μαρί Σαντάλ: Η φωτογραφία του Παύλου με καλυμμένο το μάτι του
Η Μαρί Σαντάλ έκανε μια ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram την Παρασκευή 1 Δεκεμβρίου.
Ανέβασε μια φωτογραφία του συζύγου της, Παύλου Γλύξμπουργκ, ο οποίος έχει καλυμμένο το μάτι του με ένα κάλυπτρο.
Αν και δεν μοιράστηκε πληροφορίες για τον λόγο που πιθανόν τον υποχρέωσε να καλύψει το μάτι του, ανέφερε ότι το νέο του «look» ελπίζει να είναι προσωρινό.
Ο Θάνος Βάγιος από την εκπομπή «Το Πρωινό» επικοινώνησε με το περιβάλλον του Παύλου και μετέδωσε πως υποβλήθηκε σε μια επέμβαση στο μάτι του, καθώς το τελευταίο διάστημα αντιμετώπιζε ένα μικρό πρόβλημα. Το χειρουργείο ήταν ρουτίνας και κράτησε 20 λεπτά περίπου και πλέον ο Παύλος είναι καλά στην υγεία του.
Στη λεζάντα έγραψε: «Ελπίζω να είναι μια προσωρινή νέα εμφάνιση, αλλά είναι κάπως χαριτωμένος». Στα σχόλια πολλοί του ευχήθηκαν περαστικά, ενώ δεν ήταν λίγοι και αυτοί που τον παρομοίασαν με πειρατή.
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
Ολες οι Ειδήσεις
- ΗΠΑ: Συνάντηση Μητσοτάκη – Νετανιάχου στο περιθώριο της Συνόδου του ΟΗΕ – Στο επίκεντρο ενεργειακή συνεργασία , νέα τριμερής με Κύπρο
- Ερντογάν: «Η Τουρκία δεν είναι εχθρός της Ελλάδας – Eίμαστε γείτονες και σύμμαχοι στο ΝΑΤΟ
- Ασημίνα Ιγγλέζου: Ακρωτηρίασαν 4 δάχτυλα του χεριού στην αθλήτρια και πρώην παίκτρια του Survivor (βίντεο)
- Ο γιος του Γιάννη Πάριου συνάντησε την Πενέλοπε Κρουζ στο αεροπλάνο και έβγαλε φωτογραφίες:
- «Μπλε Ώρες»: Δημήτρης και Όλγα περνούν τη νύχτα μαζί Απόψε, Πέμπτη 24 Σεπτεμβρίου στις 21.00, στον ΣΚΑΪ – Δείτε απόσπασμα
- Αποκλειστική συνέντευξη του Μπραντ Πιτ στην ΕΡΤ και στον Αλέξανδρο Ρωμανό Λιζάρδο
- ΕΡΤ1: «Εκτός Σχεδίου» – Η πιο απρόβλεπτη κωμική παρέα επιστρέφει με νέες περιπέτειες & απολαυστικούς αυτοσχεδιασμούς – Παρασκευή 25.09.2026
- Γ.Αυτιάς σε Κομισιόν: «Επείγει η μείωση του Ειδικού Φόρου Κατανάλωσης σε όλη την Ευρώπη»
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr
Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook