Το γλέντι μετά το γάμο πραγματοποιήθηκε σε γνωστό μαγαζί με θέα την Ακρόπολη

Η Δήμητρα Ματσούκα και ο Πέτρος Κόκκαλης παντρεύτηκαν την περασμένη Παρασκευή με θρησκευτικό γάμο στην Πλάκα κι ακολούθησε μεσημεριανό γλέντι σε μαγαζί στο κέντρο της Αθήνας και συγκεκριμένα στο Διόνυσο.

Στην εκπομπή «Πρωινό» μεταδόθηκαν κάποια πλάνα με το ζευγάρι να χορεύει, με τον Γιώργο Λιάγκα να προσθέτει: «Είναι πολύ αγαπημένοι κι ερωτευμένοι, εγώ που τους έχω ζήσει».

«Είμαι πολύ ευτυχισμένη» είπε στις πρώτες δηλώσεις της μετά τον γάμο με τον Πέτρο Κόκκαλη

Η Δήμητρα Ματσούκα και ο Πέτρος Κόκκαλης παντρεύτηκαν μακριά από τις κάμερες και τη δημοσιότητα, στην εκκλησία του Αγίου Νικολάου Ραγκαβά, στην Πλάκα την Παρασκευή 1η Δεκεμβρίου σε με λίγους καλεσμένους.
Το ζευγάρι ανέβηκε τα σκαλιά της εκκλησίας μετά από 7 χρόνια σχέσης .

Οι κάμερες των ψυχαγωγικών εκπομπών συνάντησαν την ηθοποιό μετά το τέλος της παράστασης «Μαθήματα Κωμωδίας» που πρωταγωνιστεί και η ίδια προχώρησε στις πρώτες δηλώσεις της, ως σύζυγος πλέον του Πέτρου Κόκκαλη. «Είμαι πολύ ευτυχισμένη, εύχομαι και στα δικά σας. Ήθελα ο γάμος μου να είναι κρυφός, το καταφέραμε. Δεν ήμουν αγχωμένη. Καθόλου! Ήταν όλα πολύ απλά, πολύ φιλικά. Έτσι απλά το ήθελα κι έτσι απλά έγινε. Δεν πάτησα το πόδι του συζύγου μου στον γάμο» ανέφερε η Δήμητρα Ματσούκα, σύμφωνα με την εκπομπή «Happy Day».

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook