Με ένα βίντεο η παρουσιάστρια αντικρούει τις φήμες για δήθεν σχέση της με τον Γιάννη Στάνκογλου

«Χρειάστηκε να κάνω μια κουβέντα με τα παιδιά μου που δεν χρειαζόταν» αναφέρει μεταξύ άλλων η Σίσσυ Χρηστίδου.

Η Σίσσυ Χρηστίδου αποφάσισε να απαντήσει δημόσια μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. μετά το δημοσίευμα της εφημερίδας Espresso που υποστήριζε πως βρίσκεται σε σχέση με τον ηθοποιό Γιάννη Στάνκογλου΄

Το δημοσίευμα ανέφερε πως η παρουσιάστρια και ο ηθοποιός είναι ζευγάρι. Ο Γιάννης Στάνκογλου έχει διαψεύσει ήδη την είδηση, ενώ η παρουσιάστρια έδωσε με τη σειρά της τη δική της απάντηση.
Όπως λέει στο βίντεο που ανάρτησε σε story στο Instagram, χρειάστηκε να κάνει με τα παιδιά της μια κουβέντα για να τους δώσει «εξηγήσεις» και ζητά από εδώ και στο εξής να σταματήσει η αναπαραγωγή του συγκεκριμένου θέματος από τα media..

«Γενικότερα δεν σκόπευα να ασχοληθώ καθόλου και να απαντήσω σε όλο αυτό το ζήτημα που έχει προκύψει. Επειδή όμως η κατάσταση έχει εκτροχιαστεί και χρειάστηκε να κάνω μια κουβέντα με τα παιδιά μου που δεν θα ήθελα να είχα κάνει. Επειδή δεν είχα κανένα λόγο, κανένα. Πρέπει να το λήξουμε λίγο παιδιά!

Πριν από λίγες ημέρες στην εκπομπή της Σταματίνας όπως ίσως έχετε δει, έγινε μια αναφορά βασισμένη σε μια συνέντευξη του Γιάννη Στάνκογλου, για μια νέα σχέση που αφορά στη ζωή του. Στην συγκεκριμένη εκπομπή δεν ειπώθηκε το όνομά του και ούτε το δικό μου μυαλό πήγε σε μένα αλλά ναι που σε κάποιων το μυαλό πήγε.

Στην πορεία, λοιπόν, πρωτοσέλιδο στην εφημερίδα Espresso μαζί με τη φωτογραφία μου, το όνομά μου, δίπλα στον Γιάννη Στάνκογλου ότι εγώ είμαι η σχέση του. Κανείς δεν με πήρε, από καμία εφημερίδα να με ρωτήσει αν ισχύει. Δεν ισχύει κάτι τέτοιο. Τον άνθρωπο δεν τον ξέρω, έχουμε βρεθεί μόνο τρεις φορές. Τρεις! Και ήταν στο θέατρο και την εκπομπή. Αυτή είναι η σχέση μας, άκρως επαγγελματική. Είναι ένας άνθρωπος που τον εκτιμώ απεριόριστα, μου έχει κάνει την τιμή και έχει έρθει στην εκπομπή μου. Τον σέβομαι πολύ σαν καλλιτέχνη.

Για να καταλάβετε δεν είχα καν το τηλέφωνο του ανθρώπου αυτού. Τον πήρα πρώτη φορά αν ξέρει κάτι, αν έχει ιδέα, πως όλο αυτό ξεκίνησε. Δεν είχε.

Στην πορεία – ομολογώ και ευχαριστώ – τις περισσότερες εκπομπές που δεν έπαιξαν την είδηση αυτή και το όνομά μου. Τα σάιτ, όμως, έπαιξαν την είδηση κανονικά. Φωτογραφίες, τίτλους, ονόματα, όλα.

Καταλαβαίνω ότι μια τέτοια είδηση αν ίσχυε να έχει δημοσιογραφικό ενδιαφέρον. Κάνουμε την ίδια δουλειά! Όμως, κάνοντας ένα σωστό ρεπορτάζ οφείλεις να πάρεις τους εμπλεκόμενους να ρωτήσεις αν ισχύει πριν βάλεις τις φάτσες τους σε ένα πρωτοσέλιδο και τους κρεμάσεις στα περίπτερα. Και έχουν και παιδιά στην εφηβεία.
Και επειδή χρειάστηκε να κάνω μια άβολη συζήτηση με τα παιδιά μου, θα παρακαλούσα όποιο σάιτ ή άλλο μέσο χρησιμοποίησε τη φωτογραφία μου και το όνομά του, να την αποσύρει».

Το τηλεφώνημα του ηθοποιού στην Τσιμτσιλή – Τι της είπε
Το πρωί της Τρίτης 5 του μήνα, η Σταματίνα Τσιμτσιλή είπε ότι δέχτηκε τηλεφώνημα από τον ηθοποιό.

«Θέλω να πω και να ξεκαθαρίσω πως παρά τις φήμες πως χώρισε νωρίτερα από ότι το δημοσιοποίησε, υπάρχει σεβασμός ότι έχει παιδιά. Όταν πια παραδέχτηκε ότι χώρισε, θεωρήσαμε ότι ένας νέος όμορφος άντρας που μίλησε και για το χωρισμό του είναι ανοιχτός για ένα νέο κεφάλαιο, έτσι ειπώθηκε ότι είναι ερωτευμένος και είναι σε σχέση με γυναίκα από το χώρο. Χθες δέχτηκα εκατομμύρια τηλεφωνήματα. Είπα ότι είναι μια κυρία που δεν έχω δει, απλά ειπώθηκε, και δεν έχουνε μιλήσει και οι ίδιοι ανοιχτά, δεν είπαμε ονόματα. Ανάμεσα στα πολλά τηλεφωνήματα ήταν και του ίδιου.

Ήταν ευγενής και γλυκομίλητος και μου ξεκαθάρισε ότι απόλυτη προτεραιότητα του είναι τα παιδιά του. Τον αναστατώσαμε τον άνθρωπο. Ειπώθηκε αυτό αλλά μετά υπήρχε συνέχεια. Εγώ θα μείνω σε αυτά που μου είπε. Μου είπε “εμένα η απόλυτη προτεραιότητα μου είναι τα παιδιά μου. Η κόρη μου είναι 14 ετών μπαίνει στα sites και αν έχω κάτι σίγουρο θέλω πρώτα εγώ να το συζητήσω με τα παιδιά μου και μετά να βγω να το πω”. Μπορεί τώρα να είναι ελεύθερος και ωραίος από εκεί και πέρα αν υπάρχει κάτι θα αποφασίσει αυτός πως και πότε θα το πει πρώτα στα παιδιά του. Μου είπε “και να έχω βγει με κάποια γυναίκα δεν σημαίνει πως είμαι έτοιμος να βγω και να πω είναι ο έρωτας στη ζωή μου. Άλλωστε με παρουσιάστρια έχω να βγω καιρό”. Να του ζητήσω συγγνώμη που τον αναστατώσαμε» ανέφερε.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook