Το χορό του Ησαία χόρεψαν η Ελίζαμπεθ Ελέτσι και ο Νεκτάριος Λεμονίδης .

Η Ελίζαμπεθ Ελέτσι, η οποία έγινε γνωστή μέσα από τη συμμετοχή της στο «Survivor» του 2021, παντρεύτηκε το απόγευμα του Σαββάτου, τον γιατρό Νεκτάριο Λεμονίδη.

Ο γάμος του ζευγαριού έγινε σε χρόνο ρεκόρ μετά από 2 μήνες σχέσης.

Το μυστήριο τελέστηκε στο εκκλησάκι της Αγίας Σκέπης στου Παπάγου και θα ακολουθήσει δεξίωση στον χώρο του κτήματος. Ο γάμος πραγματοποιήθηκε στον εξωτερικό χώρο, ο οποίος ήταν διακοσμημένος με λευκά τριαντάφυλλα.

Τη νύφη συνόδεψε ο ZeRaw του μουσικού συγκροτήματος Vegas. Η Ελίζαμπεθ Ελέτσι έχει 6 αδέρφια, όμως μόνο η αδερφή της κατάφερε να παραστεί, καθώς τα υπόλοιπα ζουν στο εξωτερικό.

Το ζευγάρι γνωρίστηκε πριν από δύο μήνες μέσω διαδικτύου και συγκέντρωσε αμέσως την προσοχή των μέσων κοινωνικής δικτύωσης, εξαιτίας των δηλώσεων που έκαναν κατά την προετοιμασία του γάμου. «Η καλύτερη έκπληξη που μου έχει κάνει είναι ότι μου πήρε αμάξι, γιατί του έλεγα συνέχεια πως θέλω ένα τζιπ. Το μονόπετρο που μου χάρισε κάνει 13.500 ευρώ» είχε πει στο «Fay’s Time» η πρώην παίκτρια του ριάλιτι.

«Αγαπάει ο γενναίος και όχι ο ωραίος» δήλωσε ο σύντροφός της
Το ζευγάρι πριν λίγες μέρες μίλησε στην κάμερα του «Mega Καλημέρα», όπου μπροστά από ένα χριστουγεννιάτικο δέντρο, αντάλλαξαν μερικά φιλιά. «Αγαπάει ο γενναίος και όχι ο ωραίος. Το πήγα θαρραλέα και είπα ότι βγει. Ήθελα πάρα πολύ την Ελίζαμπεθ. Όταν έχεις κάποιον που είναι αυτός που θέλεις, δεν περιμένεις πολύ για να παντρευτείς» είπε αρχικά ο Νεκτάριος Λεμονίδης. Στη συνέχεια, ο ίδιος είχε προσθέσει: «Ήθελα να “κλέψω” λίγο από την δημοσιότητα της Ελίζαμπεθ. Αυτή είναι το δημόσιο πρόσωπο, εγώ είμαι ένας αφανής ήρωας. Έχει και κάποια αρνητικά στοιχεία η Ελίζαμπεθ, αλλά δεν θα τα πω. Δεν χρειάζεται να είμαστε συνέχεια μαζί, λίγο και καλό», είπε ο Νεκτάριος Λεμονίδης που είναι φουλ ερωτευμένος.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook