Νέα κόντρα ξέσπασε μεταξύ του Νίκου Παππά και του Γιώργου Λιάγκα

H αρχή έγινε με τον μπασκετμπολίστα, κατά τη διάρκεια ενός podcast με τη Ζενεβιέβ Μαζαρί και τον Γιώργο Καραμίχο, που είπε: «Σκέφτομαι αύριο μεθαύριο, αν κάνω παιδί με μία κοπέλα από το Ζαΐρ και μου βγει λίγο πιο μελαμψό, θα φοβάται να βγει από το σπίτι μην το δείρουν; Θα φοβάται μη γίνει γκέι; Θα φοβάμαι μην είναι δαχτυλοδεικτούμενο στο σχολείο ή βάλει τηλεόραση και το κράζει ο Μπέος; Ή άμα βγει χοντρό να το κράζει ο Λιάγκας; Με τρομάζει πολύ αυτή η ιδέα».

Το απόσπασμα αυτό, έπαιξε στην εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα, ο οποίος μάλιστα είπε ότι δεν γνώριζε ότι στο απόσπασμα αναφερόταν αυτό. Και στη συνέχεια απευθύνθηκε στο Νίκο Παππά, λέγοντας:

«Τον καλώ δημόσια να ζητήσει συγγνώμη. Δεν απειλώ ούτε με μηνύσεις ούτε με αγωγές -δεν θέλω κανένα σχόλιο από κανέναν σας παρακαλώ πολύ- να ζητήσει συγγνώμη και να μου πει πότε κορόιδεψα έναν άνθρωπο που είναι χοντρός. Να βγει να μου το πει και να ζητήσει συγγνώμη.

Όλο αυτό το παιχνιδάκι να βγαίνουμε και να πετάμε έναν Λιάγκα, για να κάνουμε αναπαραγωγή, κάποια στιγμή πρέπει να σταματήσει. Δεν είναι δυνατόν, για ό,τι συμβαίνει σε αυτή τη χώρα να φταίω εγώ και να κολλάμε κι έναν Λιάγκα δίπλα.

Έχω δώσει μάχες για να υπερασπιστώ ανθρώπους που στο μυαλό κάποιων άλλων είναι διαφορετικοί. Στο μυαλό το δικό μου όλοι οι άνθρωποι είναι ίδιοι και ίσοι. Ίσοι δεν είναι δυστυχώς, γιατί η κοινωνία μας δεν τους αντιμετωπίζει ως ίσους, ίδιοι όμως είναι. Εγώ δεν βλέπω έναν άνθρωπο να είναι χοντρός, αδύνατος…

Από την άλλη δεν θα καταργήσω και τη λέξη χοντρός, αν αυτό εννοεί. Παιδάκι χοντρό να έχω κοροϊδέψει; ντροπή λίγο! Κύριε Παππά βγείτε ζητήστε συγγνώμη, με αγάπη σας το λέω».

Και λίγες ώρες μετά, ήρθε η απάντηση από το Νίκο Παππά που ανέβασε στο Instagram ένα βίντεο με τον Γιώργο Λιάγκα από το 2019, στο οποίο ο παρουσιαστής μιλούσε για την Κατερίνα Πεφτίτση, plus size model.
«Δεν καταλαβαίνω για ποιο λόγο μία κοπέλα με παραπάνω κιλά από αυτό που έχουμε συνηθίσει να θεωρούμε φυσιολογικό, δεν ξέρω πώς να το πω – δε λέω τη λέξη χοντρή- αλλά λέω μία κοπέλα με παραπάνω κιλά να πρέπει να τη δούμε και να πρέπει αυτή να πείσει τον εαυτό της ότι είναι υπέρβαση να βγαίνει να αλειφθεί με λάδι, να είναι υγρή και να είναι στην παραλία σα διαφήμιση της Greenpeace», έλεγε τότε ο Γιώργος Λιάγκας.
«Συγγνώμη Γιώργο μου», έγραψε με… ειρωνεία ο Νίκος Παππάς.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook