Σε νέο σπίτι μετακόμισαν η Μαίρη Συνατσάκη με τον Ίαν Στρατή και την κόρη τους.

Η μετακόμιση έγινε πριν από λίγες εβδομάδες και το ζευγάρι πήρε αυτή την απόφαση γιατί ήθελε να είναι κοντά στα αγαπημένα του πρόσωπα.

Η YouTuber – επιχειρηματίας είναι ιδιαίτερα ενεργή στα social media και θέλησε να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους πλάνα από το νέο της σπίτι.

HΜαίρη Συνατσάκη ανέβασε ένα βίντεο στο κανάλι της στο Youtube δείχνοντας κάποια από τα δωμάτια. Φυσικά στη μετακόμιση τη βοήθησε η δίδυμη αδερφή της, Αλίκη, η φίλη και νονά της μικρής, Ντορέττα Παπαδημητρίου και ο Fipster.

H ίδια αποκάλυψε τι της άρεσε στο παλιό της σπίτι που αυτό δεν άλλο από το μπαλκόνι της. «Με έσωσε σε πολλές φάσεις το να κοιτάζω απλώς έξω από το παράθυρο. Να θυμάμαι… Τι κοιτούσα κάθε μα κάθε φορά που προσπαθούσα με άπειρα πέρα δώθε την Ολίβια. Να θυμάμαι… που τους τρεις πρώτους μήνες της εγκυμοσύνης ζαλιζόμουν τόσο πολύ που άντεχα να κοιτάζω μόνο το ταβάνι με κλεφτές ματιές προς τα έξω. Να θυμάμαι το μπαλκόνι που ήταν η μόνη έξοδος όταν κολλήσαμε Covid με το που μετακομίσαμε σε αυτό το σπίτι» έγραψε η Μαίρη Συνατσάκη.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook