Ο Τόλης Σκουλαριώτης ήταν γνωστός για το εκκεντρικό στυλ του, ενώ είχε συνεργαστεί με μεγάλα ονόματα του χώρου της μόδας.

Θλίψη έχει προκαλέσει η είδηση θανάτου του γνωστού σχεδιαστή μόδας Τόλη Σκουλαριώτη, σε ηλικία 52 ετών.
Ο σχεδιαστής μόδας και στυλίστας έφυγε από τη ζωή προδομένος από την καρδιά του, το απόγευμα του Σαββάτου 16 Δεκεμβρίου.

Το «αντίο» των φίλων του
«Η δυσάρεστη είδηση έγινε γνωστή από την τραγουδίστρια και καλή του φίλη, Στέλλα Γεωργιάδου, η οποία προχώρησε στην παρακάτω ανάρτηση: «Τολίνο μου! Έφυγες νωρίς!!! Θα βλέπω δεντρόσπιτα και θα σε θυμάμαι !! Το όνειρο που δεν πρόλαβες να ολοκληρώσεις στο αγαπημένο σου Μούρεσι. Θα σ’ έχω πάντα στην καρδιά μου!!!!».
Μιλώντας στο MEGA, η γνωστή τραγουδίστρια σημειώνει:
«Χθες το έμαθα και ήταν μεγάλο σοκ. Με τον Τόλη γνωριζόμαστε πάρα πολλά χρόνια. Τον χαρακτήριζε πολύ η ψυχή, είχε μια υπέροχη ψυχή, ήταν φιλάνθρωπος και επειδή πέρασε δύσκολα σε κάποιες φάσεις της ζωής του ήταν πολύ ευαίσθητος με τους ανθρώπους που είχαν δυσκολίες».

Για την υγεία του αναφέρει:
«Πριν πάρα πολλά χρόνια είχε πάθει ένα έμφραγμα και τώρα ‘έφυγε’ από ανακοπή. Λίγες μέρες πριν, σκάλιζε τον κήπο του, του άρεσε να φυτεύει, να ασχολείται με αυτά. Ένιωσε έναν πόνο στην καρδιά και ένα μούδιασμα. Του πέρασε και μάλλον ήταν ένα προμήνυμα για αυτό που ήρθε τώρα. (…) Τον βρήκε η αστυνομία ακριβώς μπροστά στην πόρτα. Προσπάθησε να βγει, να ζητήσει βοήθεια και δεν πρόλαβε. (…) Ένα κομμάτι της ζωής μου έχει κοπεί αλλά έχω πολλές μνήμες και αναμνήσεις».

Και η Μαίρη Μιλιαρέση τον αποχαιρέτησε με μια ανάρτηση στο Instagram.

«Αντίο αγόρι μου καλό… Αντίο αδερφέ που θα ήθελα να είχα… Μας αιφνιδίασες ασχημα. Ελπίζω εκεί πάνω να φτιάξεις το ToliWood που τόσο ονειρεύτηκες…», έγραψε χαρακτηριστικά.

Μιλώντας στο MEGA, σημειώνει:
«Ήταν μεγάλο σοκ αυτό που έγινε. Σοκαρίστηκα, δεν υπάρχει αυτό που συνέβη, είναι θλιβερό ότι φεύγουν άνθρωποι νέοι, μόνοι τους και τους ανακαλύπτουμε μετά. (…) Ο Τόλης είχε πάρα πολύ έντονη την αίσθηση του χιούμορ. ‘Είμαι ο gay αδερφός που θα ήθελες να είχες’, μου έλεγε. Τον αγαπούσα πάρα πολύ, ήταν ένα φωτεινό, πολύχρωμο, χαρούμενο πλάσμα, είχε πάρα πολλά όνειρα».

Ο Τόλης Σκουλαριώτης ήταν γνωστός για το εκκεντρικό στυλ του, ενώ είχε συνεργαστεί με μεγάλα ονόματα του χώρου της μόδας.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook